Breaking News

Χ. Μπόμπα: «Ήμουν άρρωστη, περνούσα μια δύσκολη κατάσταση και κάποιοι είπαν ακραία πράγματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου δύο εβδομάδες πριν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο Instagram ότι με τη Χριστίνα Μπόμπα έκαναν ξανά τεστ κορονοϊού και βρέθηκαν αρνητικοί. Οι δυο τους ήταν από τους πρώτους επώνυμους που γνωστοποίησαν ότι μολύνθηκαν από τον επικίνδυνο ιό.

H Χριστίνα Μπόμπα μίλησε - μέσω skype - στο Dot, περιγράφοντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλος τις μέρες που νόσησε από τον κορονοϊό. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν αισθάνθηκα από τους γύρω μου κοινωνικό ρατσισμό, άλλωστε από τότε που νόσησα είμαι και μέσα στο σπίτι. Αισθάνθηκα ότι ο καθένας εκλάμβανε όπως ήθελε την κατάστασή μου, κάτι που είναι λογικό. Το ένιωσα, όμως, από τους δικούς μου ανθρώπους, που μου έλεγαν στο τηλέφωνο ότι βίωναν ρατσισμό. Κάποιος μπορεί να τους έλεγε κάτι ή να τους απέφευγε, αν και εγώ είχα να τους δω πολύ καιρό.

Όταν έκανα το τεστ και βρέθηκα θετική, στην αρχή φοβήθηκα, αν και διάβαζα ότι οι νέοι άνθρωποι το περνάνε ήπια, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις.

Φοβήθηκα πάρα πολύ, καθώς είναι κάτι που συζητιέται σε όλο τον πλανήτη, γιατί στις ειδήσεις βλέπεις τις εξαιρέσεις, δηλαδή αυτούς που το περνάνε βαριά και όχι ήπια. Οπότε κι εγώ αγχώθηκα πολύ, αλλά για λίγο. Στη αρχή ήταν το σοκ του ''Ωχ, τι μας συνέβη;".  Μετά αρχίζει και δουλεύει η λογική, το βάζεις στη σωστή του διάσταση και προχωράς.

Με τον Σάκη αισθανθήκαμε την ανάγκη να το ανακοινώσαμε για να επιστήσουμε την προσοχή όλων, να πούμε ότι "Ο ιός παιδιά είναι εκεί έξω. Κι εγώ ήμουν ανέμελη όπως είστε κι εσείς και κόλλησα, έτσι απλά".

Απάντησα σε followers, αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε κακεντρεχή σχόλια. Πιο πολύ εντυπωσιάστηκα από το πού μπορεί να φτάσει το μυαλό ενός ανθρώπου και πώς μπορεί να σχολιάσει ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Εγώ ήμουν άρρωστη και περνούσα μια δύσκολη κατάσταση και κάποιοι είπαν ακραία πράγματα. Εγώ έκανα αυτό που θεώρησα καλό για μένα και τους γύρω μου...»