Breaking News

Ε. Ράντου: «Είναι μία τρέλα αυτό που ζούμε - Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σ. Παπαδόπουλου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Ράντου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό του Dot τις σκέψεις που της έχει δημιουργήσει ο εγκλεισμός στο σπίτι. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός είπε:

«Δεν ξέρω να μαγειρεύω, αλλά το έκανα και αυτό. Η κόρη μου, μου έκανε μαθήματα και έφτιαξα απίστευτα φαχίτας. Τώρα θα με μάθει να φτιάχνω και καλτσούνια. Η κόρη μου ξέρει να μαγειρεύει τα πάντα. Εγώ είμαι η... "άχρηστη" της οικογένειας! Η κόρη μου έμαθε από τη μητέρα μου.

Κάθε μέρα είναι μία άλλη μέρα κι έχω άλλη διάθεση. Σίγουρα θα χρειαστώ αυτή τη γραμμή της ψυχολογικής υποστήριξης γιατί είναι μία τρέλα αυτό που ζούμε.

Είτε βλέπεις BBC, Deutsche Welle και διεθνή κανάλια είτε βλέπει ελληνικά, υπάρχει μόνο το θέμα του κορονοϊού. Είναι λίγο τρομακτικό να μην υπάρχουν άλλα θέματα. 

Στο σπίτι μας μένουμε πολλοί, εγώ, ο Βασίλης (Παπακωνσταντίνου), η κόρη μου, η μητέρα μου και οι γυναίκες που τη φροντίζουν, δεν έχω νιώσει μοναξιά. Αλλά συνωστιζόμαστε πολλοί άνθρωποι και πρέπει ο καθένας να συνταιριάξει με τα χούγια του άλλου και αυτό δεν είναι εύκολο.

Ένα πράγμα, που με εκνευρίζει πάρα πολύ, είναι αυτοί που βγαίνουν στα media και προσπαθούν να πουν τι καλά που περνούν στο σπίτι τους για να δώσουν κουράγιο. Αυτό είναι μία ψευτιά, κανείς δεν περνάει καλά. Εμένα δεν μου δίνουν κουράγιο...

Και με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου, γιατί προσπαθεί να μου πει πώς πρέπει να νιώθω. Γιατί, τι να κάνω τώρα; Δεν νιώθω καλά...

Περιμένω να δω πού θα πάει. Όποιος κάνει σχέδια αυτόν τον καιρό, τα σχέδια του γκρεμίζονται. Οπότε ας τα αφήσουμε και ας ζούμε την κάθε μέρα με αυτό που μας φέρνει...»