Breaking News

Ben Affleck: Σύστησε στα παιδιά του την Ana de Armas (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ben Affleck έχει κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή του, έχοντας στο πλευρό την όμορφη ηθοποιό Ana de Armas. Μετά τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα το προηγούμενο διάστημα, εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, η σχέση τους φαίνεται ότι πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ 47χρονος σκηνοθέτης και ηθοποιός γνώρισε την 32χρονη Ana de Armas στα παιδιά του - τη 14χρονη Violet, την 11χρονη Seraphina και τον 8χρονο Samuel -, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο φωτογραφικός φακός του «τσάκωσε» το Σάββατο στη γειτονιά τους, στο Brentwood του Λος Άντζελες, να κάνουν βόλτα μαζί με τους τετράποδους φίλους τους, φορώντας μάσκες.

Από την παρέα απουσίαζε η 48χρονη ηθοποιός και παραγωγός Jennifer Garner, με την οποία ο Affleck διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, ενώ τον είχε στηρίξει και στην περιπέτειά του στο παρελθόν με το αλκοόλ.

Μάλιστα, μία πηγή φέρεται να είπε στο Us Weekly ότι η Garner είναι χαρούμενη για τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της. «Αν και είναι λυπημένη με τον τρόπο που τον βλέπει να κινείται και να είναι τόσο ευτυχισμένος, τελικά νιώθει χαρούμενη για την εξέλιξη στη ζωή του. Αυτό θέλει τελικά για τον πατέρα των παιδιών της. Είναι πάντα ευγενική και εμπιστεύεται τον Ben και του επιτρέπει να κάνει ό,τι θέλει όταν είναι με τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Η Ana de Armas μετακόμισε από την Κούβα στην Ισπανία σε ηλικία 18 ετών, όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Είχε παντρευτεί τον Ισπανό ηθοποιό Marc Clotet το 2011, αλλά χώρισαν το 2013.

Με τον Ben Affleck συναντήθηκε στα γυρίσματα του θρίλερ «Deep Water», που θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 13 Νοεμβρίου 2020. Οι πρώτες φωτογραφίες από το ζευγάρι είχαν έρθει στη δημοσιότητα στις αρχές Μαρτίου.