Breaking News

ELIF: Επεισόδια 596 - 597 - 598, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 1/6/20 - Επεισόδιο 596: Ο Γιουσούφ αρνείται την πρόταση της οικογένειας Εμίρογλου αλλά εκείνοι επιμένουν και θέλουν να μείνει μαζί τους. Ο Γιουσούφ τελικά αποδέχεται με χαρά και συγκίνηση την πρότασή τους. Η Γκόντζα βρίσκει το γράμμα, που έστειλαν στην Αρζού. Η Αρζού χειροτερεύει εξαιτίας των χαπιών, που της δίνει η Γκόντζα. Η Λεϊλά δεν δίνει απάντηση στην πρόταση γάμου του Ονούρ. Εκείνος της λέει πως έχει στη διάθεσή της όσο χρόνο χρειάζεται για να του απαντήσει. Τη συνοδεύει στο σπίτι της και η Λεϊλά συναντάει τυχαία τον Γιουσούφ. Του μιλάει για την πρόταση του Ονούρ και εκείνος χαίρεται.

Η τελευταία ελπίδα της Λεϊλά για να είναι με τον Γιουσούφ χάνεται. Στη συνέχεια λέει στη μητέρα της τα νέα και πως θα αποδεχθεί την πρόταση του Ονούρ. Στη σκέψη της όμως είναι μόνο ο Γιουσούφ και η επιθυμία της πια να τον εκδικηθεί. Η Γκόντζα στέλνει ανώνυμα στο Τζεβαχίρ το γράμμα και τον προειδοποιεί να μην το πει στον Ουμίτ και να το κρατήσει μυστικό. Αν και δεν ξέρει τον αποστολέα, ο Τζεβαχίρ χαίρεται που έχει στα χέρια του το γράμμα. Η Αρζού συμπεριφέρεται περίεργα, σαν να χάνει τα λογικά της. Ο Ουμίτ αρχίζει να πιστεύει πως έχει τρελαθεί και η Γκόντζα χαίρεται που βλέπει την Αρζού σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας της επίδρασης των χαπιών, που της δίνει.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και ο Βεϊσέλ βλέπει τη Σιταρέ. Είναι σίγουρος πως την ξέρει αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί που την έχει ξαναδεί. Η Σιταρέ λέει πως έχει πονοκέφαλο και πηγαίνει στο δωμάτιο της. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να θυμηθεί από που την ξέρει και ρωτάει διάφορα αλλά ο Σελίμ προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης. Ο Γιουσούφ και η Μελέκ έχουν μια αστεία μεταμεσονύχτια συνάντηση καθώς πιστεύουν πως μπήκε κλέφτης στο σπίτι από μια παρεξήγηση. Όταν επιστρέφουν στα δωμάτιά τους θυμούνται και οι δύο τις στιγμές που έχουν περάσει μαζί...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 596, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 2/6/20 - Επεισόδιο 597: Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και δίνει την κατάθεσή του. Λέει στους αστυνομικούς πως η Αρζού προσέλαβε κάποιους άντρες για να σκοτώσουν στον Γιουσούφ. Ο Ερκούτ πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και του Ουμίτ και βλέπει στον κήπο την Γκόντζα. Της κάνει νόημα και συναντιούνται κρυφά για να μιλήσουν. Η Γκόντζα ξαφνιάζεται που τον βλέπει εκεί και ο Ερκούτ ζητάει να μάθει που είναι η Ασουμάν. Απειλεί την Γκόντζα αλλά αυτή τη φορά η κοπέλα ξέρει πάρα πολλά για να φοβηθεί. Λέει στον Ερκούτ πως μπορεί να διοικεί προς το παρόν την εταιρία και να μην πει κουβέντα στην Αρζού διαφορετικά θα φροντίσει να τον καταστρέψει. Ο Βεϊσέλ επισκέπτεται ξανά την οικογένεια Εμίρογλου και η Σιταρέ ανοίγει την πόρτα. Ο Βεϊσέλ θυμάται πως την είχε δει στην εταιρία του Ερκούτ και θέλει να μάθει τι δουλειά έχει εκεί. Τη στριμώχνει άσχημα αλλά εμφανίζεται η Ζεϊνέπ και ο Βεϊσέλ σταματάει τη συζήτηση.

Η αστυνομία συλλαμβάνει την Αρζού, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει. Ο Βεϊσέλ κάνει διάφορες ερωτήσεις για τη Σιταρέ και η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ του δίνουν τις απαντήσεις. Ο Βεϊσέλ δεν λέει τίποτα ακόμα για τη Σιταρέ γιατί θέλει να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Η Μελέκ πηγαίνει την Ελίφ σχολείο και εκείνη της δίνει ένα βιβλίο για να το πάει στον Γιουσούφ. Η Μελέκ αισθάνεται περίεργα, δεν ξέρει αν πρέπει να πάει αλλά δεν μπορεί τελικά να αντισταθεί στην ιδέα πως θα τον δει. Ο Ουμίτ δεν μπορεί να καταλάβει πως συνέλαβε η αστυνομία την Αρζού μιας και εκείνος έχει το γράμμα και δεν υπάρχει καμία απόδειξη εναντίον της. Η Σιταρέ είναι μαζί με τον Βεϊσέλ, την Αλιγιέ, τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να παγιδέψει με ένα κόλπο τη Σιταρέ αλλά ο Σελίμ τη προστατεύει ώστε να μην εκτεθεί.

Όταν μένουν μόνοι τους ο Βεϊσελ λέει στον Σελίμ πως η Σιταρά δουλεύει σε νυχτερινό κέντρο και ο Σελίμ καταλαβαίνει πως ο πεθερός του την ξέρει και έτσι αναγκάζεται να του πει τα πάντα. Οι αστυνομικοί ανακρίνουν την Αρζού και δεν είναι ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις της. Της δείχνουν το γράμμα και εκείνη τους λέει πως δεν έχει καμία σχέση εκείνη και απαιτεί προστασία γιατί από ότι φαίνεται, κάποιος την απειλεί. Η Μελέκ επισκέπτεται τον Γιουσούφ για το βιβλίο της Ελίφ. Ο Γιουσούφ την ενημερώνει για τη σύλληψη της Αρζού. Η Γκόντζα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει στην Αρζού το φάρμακό της. Ο Ουμίτ πάλι πηγαίνει στο γραφείο του Τζεβαχίρ και τον αναγκάζει να μιλήσει. Τώρα ξέρει πως εκείνος πήγε στην αστυνομία το γράμμα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 597, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 3/6/20 - Επεισόδιο 598: Το πλυντήριο πιάτων χαλάει και η Ζεϊνέπ ζητάει χρήματα από τον Σελίμ για να το επιδιορθώσουν. Εκείνος της λέει πως δεν έχει αυτή την εβδομάδα. Η Ζεϊνέπ του λέει πως δεν πειράζει αλλά το βράδυ βλέπει τον άντρα της να δίνει χρήματα στη Σιταρέ. Δεν λέει τίποτα αλλά είναι έξαλλη από θυμό και ζήλια. Ο Σελίμ δίνει χρήματα στη Σιταρέ για να φύγει και να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Την επόμενη μέρα η Ιντζί βρίσκει ένα αποχαιρετηστήριο γράμμα της Σιταρέ και η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως ο Σελίμ της έδωσε τα χρήματα για καλό σκοπό. Ο Ονούρ και η οικογένειά του πηγαίνουν στο σπίτι της Λεϊλά για να ζητήσουν το χέρι της. Η Λεϊλά δέχεται παρά την εμμονή που έχει για τον Γιουσούφ.

Η Αρζού έχει παραισθήσεις στο κελί της. Η Μελέκ πηγαίνει να την δει στη φυλακή την επόμενη μέρα. Η Αρζού την κατηγορεί ξανά για τον θάνατο της Τουγκτσέ και της λέει πως είναι έγκυος και η ζωή της δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Αρζού πιστεύει πως ο Ουμίτ την έστειλε φυλακή επειδή δεν θέλει ούτε εκείνη, ούτε το παιδί τους. Λίγο αργότερα η Μελέκ γίνεται μάρτυρας μιας νέας παραίσθησης της Αρζού. Η αστυνομία ζητάει από τον Γιουσούφ να δώσει κατάθεση. Η Αρζού κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Ο Βεϊσέλ μιλάει με την Τουλάι για την Σιταρέ και της λέει πως προειδοποίησε τον Σελίμ σχετικά με αυτή τη γυναίκα. Η Τουλάι του λέει πως θα επισκεφθεί και η ίδια την οικογένεια Εμίρογλου για να μάθουν νέα. Ο Βεϊσέλ γνωρίζει το παρελθόν της Σιταρέ για αυτό θέλει να φύγει η γυναίκα αυτή από το σπίτι της οικογένειας. Ο Γιουσούφ δίνει την κατάθεσή του. Ο Ουμίτ ζητάει από τον δικηγόρο του να κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την Αρζού. Η Γκόντζα το ακούει και τον ρωτάει γιατί προσπαθεί ακόμα να τη σώσει. Ο Ουμίτ της απαντάει πως το κάνει για όσα έζησαν...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 598, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ