Breaking News

ELIF: Επεισόδια 599 - 600, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 4/6/20 - Επεισόδιο 599: Η Μελέκ ακόμα σκέφτεται την Αρζού. Η Αρζού πρέπει να πληρώσει για όσα έχει κάνει αλλά από την άλλη τη λυπάται. Η μητέρα της Λεϊλά και η φίλη της, η Χούλγια, κοιτάζουν φορέματα για αρραβώνες. Aν και έχει δεχθεί την πρόταση του Όνουρ, η Λεϊλά νιώθει απαίσια. Ξαφνικά η Λεϊλά δείχνει ενδιαφέρον για ένα φόρεμα και λέει πως θέλει να της το ράψει η Μελέκ. Κάποιο σχέδιο όμως έχει στο μυαλό της. Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι επισκέπτονται την οικογένεια Εμίρογλου και μαθαίνουν πως η Σιταρέ έφυγε. Ο Τζεβαχίρ ικετεύει τον Γιουσούφ να μη συνεχίσει με τη δίκη όμως μετά από όσα του έχει κάνει, ο Γιουσούφ δυσκολεύεται να τον συγχωρήσει.

Ο Ουμίτ θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησε με την Αρζού και η Γκόντζα δυσκολεύεται να τον επηρεάσει αρνητικά καθώς φαίνεται πως είναι ακόμα εpωτευμένος με τη γυναίκα του. Η Λεϊλά πηγαίνει στη Μελέκ και της ζητάει να της ράψει μέσα σε 10 μέρες το φόρεμά των αρραβώνων της. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ συζητούν την υπόθεση της Αρζού και της λέει πως υπάρχουν πιθανότητες να καταδικαστεί στη πρώτη δίκη. Η Μελέκ δεν χαίρεται με όσα της λέει και του λέει πως λυπάται την Αρζού, ειδικά επειδή έμαθε πως περιμένει παιδί. Η Μελέκ πιστεύει πως η Αρζού αξίζει κάθε τιμωρία αλλά το μωρό της είναι αθώο.

Η Γκόντζα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Ουμίτ και του θυμίζει τη σκοτεινή πλευρά της Αρζού. Την επόμενη μέρα, η Γκόντζα και ο Ουμίτ μένουν άφωνοι όταν βλέπουν στο σπίτι την Αρζού. Ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της καθώς μετά από τη συζήτηση, που είχε με τη Μελέκ σκέφτηκε πως ένα αθώο μωρό δεν πρέπει να υποφέρει τα αποτελέσματα της αντιδικίας τους. Ο Σελίμ θεωρεί πως έκανε το σωστό, που έδιωξε τη Σιταρέ από το σπίτι αλλά παρόλαυτα αισθάνεται τύψεις και ανησυχεί μήπως κινδυνεύει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 599, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 5/6/20 - Επεισόδιο 600: Ο Ουμίτ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως η Αρζού αφέθηκε ελεύθερη επειδή ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της. Η Γκόντζα δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη. Ο Γιουσούφ λέει τα νέα και στην οικογένεια Εμίρογλου και η Αλιγιέ με τον Σελίμ δεν συμφωνούν με αυτό, που έκανε. Ξέρουν τον χαρακτήρα της Αρζού και είναι σίγουροι πως με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσει να τους κάνει πάλι κακό. Ο Ουμίτ και η Γκόντζα είναι νευρικοί καθώς η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ειδικά η Γκόντζα πιστεύει πως κάτι ετοιμάζει. Ο Ουμίτ της λέει πως δεν τον ενδιαφέρει γιατί έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του μόνος του. Παρόλα αυτά είναι περίεργος για ποιο λόγο η Αρζού συμπεριφέρεται έτσι.

Η Αρζού του μιλάει ξανά για την εγκυμοσύνη της αλλά ο Ουμίτ δεν την πιστεύει. Η Λεϊλά κάνει πρόβα το φόρεμα, που της ράβει η Μελέκ. Κάνει παράπονα για το φόρεμα και φέρεται άσχημα στη Μελέκ. Ο Ονούρ βλέπει τη Λέϊλά να βγαίνει από το σπίτι του Γιουσούφ και νιώθει ζήλια γιατί ξέρει πως η Λεϊλά ήταν εpωτευμένη μαζί του. Ο Τζεβαχίρ λέει στον Γιουσούφ πως θα τερματίσει τη συνεργασία του με την Αρζού. Όταν μαθαίνει πως αποφυλακίστηκε εξαιτίας του Γιουσούφ ανησυχεί μήπως η Αρζού γνωρίζει ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για τη σύλληψή της. Της τηλεφωνεί για να καταλάβει τις προθέσεις της αλλά η Αρζού δεν τον κατηγορεί για τίποτα.

Ο Ονούρ και η Λεϊλά μιλάνε για τον Γιουσούφ. Ο Ονούρ ζηλεύει τα αισθήματα της Λεϊλά για τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ τους βλέπει να μιλάνε έντονα και η Λεϊλά φεύγει. Ο Ονούρ της ζητάει να γυρίσει πίσω να μιλήσουν αλλά εκείνη δεν τον ακούει. Ο Γιουσούφ πλησιάζει τη Λεϊλά και κάθονται στην παραλία για να μιλήσουν. Η Λεϊλά παραποιεί την αλήθεια και ο Γιουσούφ τη συμβουλεύει να έχει υπομονή. Η Λεϊλά είναι χαρούμενη που περνάει χρόνο με τον Γιουσούφ…

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 600, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ