Breaking News

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν υπήρχε μπαμπάς... δεν ήταν ποτέ δίπλα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «The 2Night Show» επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και για την ανεργία που έχει βιώσει στο παρελθόν, η οποία τον οδήγησε στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Στήριγμα του σε όλα, η υπέροχη οικογένειά του, αλλά και η μητέρα του, που ήταν δίπλα του σε κάθε του βήμα, καθώς η απουσία του πατέρα του ήταν έντονη και καθοριστική στη ζωή του.

«Δεν σου μιλάω για τον μπαμπά μου γιατί δεν υπήρχε μπαμπάς. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 χρονών. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του. Μιλούσαμε... Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα: "Άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε"» εξομολογήθηκε για τον πατέρα του.

Μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός Φατσέας του «Καφέ της Χαράς» αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Suburra», στην οποία χρειάστηκε να κάνει γuμvό, για πρώτη φορά στην καριέρα του.