Breaking News

Α. Ροϊλός: «Είχα συνειδητοποιήσει ότι καλύτερα να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο τηλεοπτικός «Νικηφόρος» από τις «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στο «The 2Night Show» για τα δύσκολα εφηβικά του χρόνια, που τον έκαναν πιο δυνατό, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως είναι καλύτερα να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα.

«Μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Έχω έναν αδερφό. Γεννήθηκα το 1988, τότε οι μονογονεϊκές οικογένειες ήταν ελάχιστες. Σε μεγάλο βαθμό ισχύει ότι ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι... Ωστόσο η μητέρα μου, μου εξήγησε πως αυτή είναι η κατάσταση και ήξερα από πολύ μικρός τι μου γίνεται» είπε ο ηθοποιός  στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν προστάτης της οικογένειας εκ των πραγμάτων, αλλά δεν είναι κάτι που με έκανε πιο άντρα. Δε νομίζω ότι σκληραίνεις, αλλά δυναμώνεις και σε νοιάζουν άλλα πράγματα, ρίχνεις το βάρος αλλού. Είχα συνειδητοποιήσει ότι καλύτερα χωρίς πατέρα παρά με έναν κακό πατέρα ή με μια κατάσταση στο σπίτι η οποία δεν θα βοηθούσε την ανάπτυξη...».

Μεταξύ άλλων, ο Αναστάσης Ροϊλός αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του «Νικηφόρου Σεβαστού», που σε λίγες μέρες θα πρωταγωνιστεί και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.