Breaking News

Η σπάνια συνέντευξη της Μπέτυς Λιβανού: «Δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τη δημοσιότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Μπέτυ Λιβανού φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show».

Η αγαπημένη ηθοποιός σπούδασε υποκριτική στο Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ελληνικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο και απέκτησε δύο κόρες.

«Πριν αποφασίσω να γίνω ηθοποιός, σκεφτόμουν να γίνω γραμματέας. Είχα μάθει και γραφομηχανή» αποκάλυψε η Μπέτυ Λιβανού, που μίλησε για την πορεία της στο μόντελινγκ, την υποκριτική και την τηλεπαρουσίαση, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύζυγό της, μετά από 50 χρόνια γάμου.

Επίσης, τόνισε ότι δεν τα πηγαίνει καλά με τη δημοσιότητα. «Δεν τα πάω - και δεν τα πήγαινα ποτέ - καλά με τη δημοσιότητα. Δεν ξέρω γιατί... ίσως γιατί απέκτησα "ξαφνική" δημοσιότητα. Έγινα γνωστή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όταν ξεκίνησα. Όταν βγαίναμε προσπαθούσα να βρω ένα μαγαζί που δεν έχει κόσμο. Δεν έμπαινα σε μαγαζιά που έχουν κόσμο, έγινα λίγο αγοραφοβική. Ακόμη και στο σινεμά, στο διάλειμμα, δεν διασχίζω με θάρρος τον μεσαίο διάδρομο» εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ο Φίνος με είδε σε διαφήμιση για τσιγάρα και μου πρότεινε να γίνω πρωταγωνίστρια, έτσι ξεκίνησαν όλα» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο Φίνος έκλεισε τρία χρόνια μετά το συμβόλαιό μου. Το γεγονός δεν με ταρακούνησε ιδιαίτερα γιατί πάντα περιμένω κάτι επόμενο να έρθει...».