Breaking News

Harry - Meghan Markle: Το σπίτι που ετοιμάζονται να αγοράσουν στο Λος Άντζελες; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φέρεται ότι ετοιμάζονται να αγοράσουν μία έπαυλη αξίας 13 εκατομμυρίων δολαρίων κοντά στα σπίτια των Tom Hanks και Ben Affleck, στην πλούσια περιοχή Pacific Palisades του Λος Άντζελες, σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι. Μαζί τους θα έχουν και τη μητέρα της Meghan Markle, τη Doria Ragland.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται τη The Sun, οι δυο τους φέρεται ότι εξετάζουν ένα μεγάλο σπίτι έξι υπνοδωματίων, όπου θα μετακομίσουν μαζί με τον μικρό Archie και τη μητέρα της Meghan.

Μία πηγή τόνισε χαρακτηριστικά: «Μόλις τελειώσει η καραντίνα λόγω κορονοϊού ο Harry και η Meghan θα μετακινηθούν στο νέο τους σπίτι. Θέλουν και η Doria να συμπεριληφθεί στα σχέδιά τους. Είναι όμως πολύ ανεξάρτητη και δεν θέλει να είναι στο χώρο τους. Θα έχει το δικό της χώρο».

Η πηγή είπε ότι η Meghan θέλει να κρατήσει κοντά της τη μητέρα της, καθώς είναι «ο βράχος της» και «δεν εμπιστεύεται πολλούς ανθρώπους».


Επίσης, η πηγή επεσήμανε ότι ενώ ο Harry φέρεται να μεγαλώνει όλο και πιο μακριά από την οικογένειά του μετά την έξοδο του ζευγαριού από τη βασιλική ζωή, έχει δημιουργήσει στενό δεσμό με την Doria και είναι ευτυχής που θα μείνει μαζί τους.

«Προφανώς, δεν θα μετακομίσουν στο σπίτι σύντομα, αλλά και οι δύο ανυπομονούν να βάλουν πιο μόνιμες ρίζες στο Λος Άντζελες» πρόσθεσε η πηγή.


Μεταξύ άλλων, το πολυτελές αρχοντικό διαθέτει πισίνα, κινηματογράφο, έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, εκπληκτική θέα στη θάλασσα και έναν τεράστιο χώρο για να παίζει ο Archie.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ο παραγωγός ταινιών Steve Chasman, ο οποίος έθεσε το ακίνητο προς πώληση τον περασμένο Σεπτέμβριο.