Breaking News

Κρήτη: Διπλό φονικό στα Ανώγεια (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, το βράδυ του Σαββάτου, ένας 30χρονος σκότωσε έναν 62χρονο στα Ανώγεια της Κρήτης, στην πλατεία του χωριού στο Περαχώρι, για μια διαφωνία για ένα χωράφι.

Στη συνέχεια ο γιος του θύματος, ένας 30χρονος, πήγε στο σημείο και σκότωσε τον φονιά του πατέρα του.

Από όλη αυτήν την ιστορία τα πυρά πήραν κι έναν άλλον άνθρωπο, που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ανωγείων για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία διότι συγκεντρώθηκαν οικογένειες και υπήρχε ένταση, με τον φόβο ότι μπορεί και να υπάρξει συνέχιση της βεντέτας.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη, σήμερα (03.05.2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (02.05.2020) το βράδυ, ο ανωτέρω συλληφθείς με την χρήση όπλου, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα ημεδαπό, ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο είχε τραυματίσει με όπλο επίσης θανάσιμα, έναν ακόμη ημεδαπό.

Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ρεθύμνης και Ηρακλείου καθώς και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.»

Δείτε το ρεπορτάζ της Φαίης Μαυραγάνη στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και το βίντεο που προβλήθηκε αργότερα στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ.