Breaking News

Η αποκάλυψη του Θεοφάνους για τη γνωριμία του με τον Τσιόδρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τα μεσάνυχτα της Δευτέρας τον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος μίλησε για όλα.

Ο σπουδαίος συνθέτης μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη ζωή στην Κύπρο, τις μεγάλες επιτυχίες του και τη συνεργασία του με τους κορυφαίους ερμηνευτές της μουσικής σκηνής.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα τέσσερα παιδιά του και τη σύζυγό του, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, όταν ο ίδιος ήταν περίπου 16 ετών.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι γνώρισε τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, πρώτα σαν ψάλτη και μετά ως λοιμωξιολόγο. Συγκεκριμένα, είπε:

«H Παναγία είναι η μάνα μου. Εγώ δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, είναι αυτό που μου έλειπε πάντα. Στην Παναγία τη βρίσκω. Και δεν φοβάμαι να το πω, απλά πολλές φορές, αν πεις για τη σημαία και την εκκλησία, σε θεωρούν πως είσαι ακραίος και φανατικός. Δεν είναι έτσι, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Απλά είμαι λίγο παλιομοδίτης, ρομαντικός. Μου αρέσει. Κυριακή, φαγητό όλοι μαζί. Πάμε στην εκκλησία το πρωί, εκεί που δίπλα μας ψάλλει και ο Τσιόδρας. Εκεί πάω. Τον έχω γνωρίσει πρώτα σαν ψάλτη και μετά με την κανονική του ιδιότητα».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο ή στον ΑΝΤ1