Breaking News

Η εξομολόγηση του Παναγιώτη Φασούλα για την περιπέτεια υγείας του γιου του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το 2018 ο Παναγιώτης Φασούλας είχε συγκλονίσει όταν μίλησε για τη δραματική περιπέτεια της οικογένειάς του, όταν ο γιος του, Γιάννης, διαγνώστηκε στα τέλη του 2004 με λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Λίγο μετά τα «Μεσάνυχτα» της Δευτέρας ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για τη ζωή του στην Ελεονώρα Μελέτη, όπως και για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Μάσα και τα δυο τους παιδιά, Μαριέλλα και Γιάννη. Αναφερόμενος στην περιπέτεια υγείας του Γιάννη, εξομολογήθηκε:

«Περισσότερο στη ζωή μου με άλλαξε το πρόβλημα του Γιάννη, ο οποίος το  2004, σε ηλικία τεσσάρων ετών, εμφάνισε λευχαιμία. Το γνωστοποιήσαμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό, απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor.

Αλλά μας το ζήτησε ο ίδιος να το πούμε γατί θεώρησε ότι είναι καλό παράδειγμα που ένα παιδί 19 - 20 χρονών το έχει ξεπεράσει. Τόσα παιδιά παλεύουν για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα το ξεπερνάνε. Η παιδική λευχαιμία έχει πολύ μεγάλο ποσοστό ίασης. Τότε το ποσοστό ήταν μικρότερο.

Ο ίδιος έκανε θεραπείες - όχι πάντα χημειοθεραπεία - από το 2004 μέχρι το 2008. Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα. Το 2009 το πρόγραμμα ήταν λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε».

Επίσης, δήλωσε μετανιωμένος, που λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δεν ήταν συνεχώς στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία ζούσε μόνιμα στην Αμερική, όπου νοσηλευόταν ο γιος του.

Ακόμη, ο Παναγιώτης Φασούλας μίλησε για το πόσο όμορφο ήταν το ταξίδι του στον κόσμο του αθλητισμού, με τις διεθνείς διακρίσεις και τις στιγμές συγκίνησης, όπως η νίκη στο Ευρωμπάσκετ το ’87, που ακόμα τη φέρνει στη μνήμη του κάθε μέρα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.