Breaking News

Η μαγευτική φωνή της Αθηνάς Μανουκιάν - Το νέο της τραγούδι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εντυπωσίασε με τη φωνή της η Αθηνά Μανουκιάν, η οποία ερμήνευσε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το νέο της τραγούδι «Dola».

Η νεαρή τραγουδίστρια είχε πάρει το «εισιτήριο» για τη Eurovision, η οποία ματαιώθηκε, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια στον εθνικό τελικό της Αρμενίας με το τραγούδι «Chains on You».

Η Αθηνά έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές στο σόου «Europe Shine a Light», που θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου στη θέση της Eurovision.

Σύμφωνα με τη wikipedia, η Αθηνά γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1994 στην Ελλάδα από Αρμένιους γονείς. Η πρώτη εμπειρία της στη μουσική βιομηχανία ήταν το 2007, όταν συμμετείχε και κέρδισε το πρώτο βραβείο σε ένα διαγωνισμό ταλέντων με τίτλο «This Is What's Missing», μια διεθνής τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, ήταν υποψήφια στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για την Junior Eurovision 2008 με το τραγούδι «Το φιλί της Αφροδίτης».

Έχει συνεργαστεί - μεταξύ άλλων - με το Νίκο Βέρτη, την Τάμτα και τις Μελisses, το 2017 έγραψε τη μουσική για το τραγούδι «Παλιά Μου Αγάπη», το οποίο ερμήνευσε η Έλενα Παπαρίζου, ενώ το 2018 συμμετείχε στο βρετανικό «X-Factor». Επίσης, έλαβε χρυσό δίσκο για τα τραγούδια της «Party Like A Freak», «I Surrender» και «Να λες πως μ’αγαπάς».

Δείτε τις δηλώσεις της, όπως και την ερμηνεία της.