Breaking News

J2US - Η ενόχληση του Τρύφωνα Σαμαρά: «Σκέφτομαι να αποχωρήσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την κόντρα που είχε με τη Δέσποινα Βανδή στο χθεσινό επεισόδιο του «Just the 2 of Us», σχετικά με το θέμα και την ενδυμασία που επέλεξε, αλλά και γενικά τις αιχμηρές παρατηρήσεις που του έκανε η κριτική επιτροπή, μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο «Έλα, Χαμογέλα».

«Δεν μου άρεσε ότι έγινε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση και πως εγώ δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου και πάω να κοροϊδέψω. Νομίζω ότι ήταν υπερβολικό και η επιτροπή ήταν λίγο αιχμηρή μαζί μου. Ούτε δήλωσα ποτέ τραγουδιστής. Το κάνουμε για φιλανθρωπικό σκοπό, να περνάμε ωραία, να διασκεδάζουμε τον κόσμο και να γελάμε...» είπε ο γνωστός hairstylist.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Με μάλωναν λες και ξεκινάω τώρα καριέρα και πάω να γίνω τραγουδιστής... Τους ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, αλλά αυτό με την παράδοση νομίζω ότι ήταν άκομψο. Με έκαναν να θέλω να φύγω και δεν ξέρω κι αν θα συνεχίσω στο σόου. Εντάξει, ωραίο να σου λένε κάποιες παρατηρήσεις, αλλά όχι όμως και να σε προσβάλλουν έτσι. Το σκέφτομαι αρκετά να φύγω. Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω».

Δείτε τις δηλώσεις του και στο 2ο βίντεο την εμφάνισή του στο χθεσινοβραδινό «J2US».