Breaking News

Τσίμας: «Θα ήθελα να είμαι στη Wuhan με μία κάμερα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν πιστεύω στη δημοσιογραφία που προσπαθεί να τρομάξει» τόνισε ο Παύλος Τσίμας, ο οποίος κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε για το επάγγελμά του στην εποχή του κορονοϊού και για τη νέα περίοδο που ξεκινάει μετά από την καραντίνα.

«Η δουλειά μου είναι να λέω μία ιστορία στον κόσμο. Οι άνθρωποι "βομβαρδίζονται" από το πρωί ως το βράδυ με πληροφορίες, που είναι αντιφατικές και δεν βγάζουν νόημα. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία, προσπαθώ να το πω σαν μία ιστορία, που έχει αρχή, μέση, τέλος και βγάζει νόημα...» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

«Στην Ελλάδα πειθαρχήσαμε γιατί είδαμε τι συνέβη στην Ιταλία» είπε ο Παύλος Τσίμας. Νωρίτερα, εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο:

«Ήθελα να ζήσω από κοντά την πανδημία... Όταν ξεκίνησε ο κορονοϊός και βλέπαμε για πρώτη φορά αυτές τις φοβερές σκηνές από τη Wuhan στην Κίνα, την άδεια πόλη με τα drones κλπ, η φυσική τάση ήταν να πω "Θα ήθελα να είμαι εκεί με μία κάμερα". Θα ήθελα να πάω και στο Μπέργκαμο της Ιταλίας...».

Δείτε τη συνέντευξη.