Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 61 (12-5-2020) - Ο παίκτης που κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ομαδική δοκιμασία, στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Μαΐου η μέρα συμβουλίου ξεκαθάρισε όποιες αμφιβολίες προέκυψαν για τις προσπάθειες των ομάδων, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνολικό επίπεδο.

Κριτές και καλεσμένοι, αυτή τη φορά, δεν ήταν περισσότερο αυστηροί, μιας και οι δύο ομάδες άγγιξαν σχεδόν ολοκληρωτικά το ζητούμενο.

Με μικρές διαφορές στα πιάτα τους, οι δύο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, κάλυψαν γευστικά η μια τα κενά της άλλης, αλλά στο τέλος νικήτρια ήταν η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Γιώργο Λασκαρίδη.

Οι νικητές αποχώρησαν από το συμβούλιο του MasterChef 4 για να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη στο Allou Fun Park. Τα γέλια και οι στιγμές χαλάρωσης, σε κατάσταση απόλυτης παιδικότητας, έδωσαν την ευκαιρία στα μέλη της ομάδας να γνωριστούν ακόμα καλύτερα. Η βραδιά τους ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο "Scorpina" στο Ψυχικό, δοκιμάζοντας θαλασσινά εδέσματα.

• MasterChef 4: «Θέλω να τη διώξω εγώ...» - «Μιλάμε για τη νυφίτσα, δεν έχει όνομα το παιδί...»

Την ίδια στιγμή, στην κουζίνα του MasterChef 4, οι πέντε παίκτες της χαμένης κόκκινης ομάδας, έδωσαν μαγειρική μάχη στην κουζίνα, προσπαθώντας να ετοιμάσουν γευστικά πιάτα οστρακοειδών ώστε να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία.

Τα καλύτερα πιάτα ήταν του Δημήτρη Μπέλλου και του Τζον Ρεάνο. Τελικά κέρδισε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος πήρε την ασυλία. Στο επόμενο επεισόδιο ο Δημήτρης θα έχει την ευκαιρία να ψηφίσει, αλλά όχι να ψηφιστεί.

Δείτε το επεισόδιο 61.