Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 65 (20-5-2020) - Silver Award 2 - Πέρασε στον ημιτελικό ο Δημήτρης Μπέλλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τετάρτης 20 Μαΐου συνεχίστηκε η Silver Award Week. Στη μαγειρική αρένα του MasterChef 4 κάθε Μέντορας μαγειρεύει με τα μέλη της ομάδας του. Ο καλύτερος περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό, με φόντο το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Κατά την 1η ημέρα, ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει με την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, με τη Μαρία Μπέη να προκρίνεται στον ημιτελικό...

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, κατά τη δεύτερη μέρα του Silver Award, επίτιμοι καλεσμένοι ήταν οι chef Δήμος Μπαλόπουλος, Χάρης Αντωνόπουλος και Νίκος Θωμάς, που επέλεξαν τα υλικά για την κάθε μαγειρική δοκιμασία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον Σταύρο (Σταυρή) Γεωργίου και τον Δημήτρη Μπέλλο μαγείρεψε με τα υλικά, που επέλεξε ο chef και φετινός F&B του διαγωνισμού, Νίκος Θωμάς. Ο Μέντορας μαγείρεψε μαζί τους, ενώ στην κουζίνα υπήρχε πολύ γέλιο, αλλά και κουβέντες, που ανέβασαν την αυτοπεποίθησή τους.

Μετά από δύο μαγειρικούς γύρους, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος πέρασε στον ημιτελικό του Silver Award, όπου θα διαγωνιστεί με τη Μαρία Μπέη και τον νικητή που θα προκύψει από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

Δείτε το επεισόδιο 65.