Breaking News

Masterchef 4: Παραμένουν μαζί ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα οι πληροφορίες ήθελαν τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη να έχουν χωρίσει μετά το τέλος των γυρισμάτων του Masterchef 4, τα οποία είναι πολύ προχωρημένα σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση.

Σήμερα η Φαίη Σκορδά είπε ότι ο Δημήτρης Μπέλλος θα πάρει τελικά τα 10.000 ευρώ, που είναι το έπαθλο της Silver Award Week, την οποία βλέπουμε να είναι σε εξέλιξη στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Μου ήρθε μία πληροφορία από Θεσσαλονίκη ότι το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και δεν έχουν χωρίσει. Τους έχουν δει μαζί έξω. Γνωρίζω ότι για ένα διάστημα ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Μπέλλος έκανε μία μικρή αισθητική επέμβαση...».

Την είδηση επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day. «Ο Δημήτρης με τη Μαρία κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας. Το μισό διάστημα έμειναν στη Θεσσαλονίκη και το άλλο μισό στην Ασπροβάλτα. Κυκλοφορούσαν πολύ προσεκτικά... Άρα, οι πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, είναι εντελώς ανυπόστατες» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο.