Breaking News

Μίλτος Πασχαλίδης: «Ζητάμε την ίδια στήριξη που παρείχε το κράτος στους συμπολίτες μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι καλλιτέχνες, που είναι αντιμέτωποι με το φάσμα της παρατεταμένης ανεργίας λόγω του κορονοϊού, μίλησε και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

«Σε όλους τους ανθρώπους έχουν πει πηγαίνετε στις δουλειές σας "τότε" και κάντε "αυτό", "εκείνο", το "άλλο", μην κάνετε "αυτό" ή "αυτό" απαγορεύεται. Δηλαδή, υπάρχει ένας τρόπος μετάβασης σε μια νέα εποχή. Σε εμάς δεν υπάρχει αυτό και ζητάμε τα αυτονόητα. Δηλαδή, ζητάμε να λάβουμε κι εμείς την ίδια στήριξη που παρείχε το κράτος στους συμπολίτες μας, οι οποίοι επλήγησαν από την κατάσταση» είπε, μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής στην Ειρήνη Αρβανίτη, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που θα καταθέσουν οι καλλιτέχνες για να επαναλειτουργήσει ο κλάδος.


Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής, δεσμεύτηκε ότι με βάση την πρόταση της επιτροπής λοιμωξιολόγων θα αναζητηθούν άμεσες και μεσοπρόθεσμες λύσεις, όπου μία από αυτές μπορεί να είναι οι ανοιχτές πολιτιστικές εκδηλώσεις, έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα τήρησης των μέτρων.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα».