Breaking News

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Πέρασα δύσκολα στην αρχή της καραντίνας. Έκλαιγα, φοβήθηκα...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου εξήγησε πώς έχασε 7 κιλά κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για το πώς πέρασε τις ημέρες του εγκλεισμού με τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο και τις δύο κορούλες τους.

«Πέρασα λίγο δύσκολα στην αρχή γιατί φοβήθηκα, η αλήθεια είναι. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα αντιμέτωπη με κάτι που δεν ήξερα καθόλου. Δεν ήξερα πώς να το επικοινωνήσω στα παιδιά μου και πώς να συμπεριφερθώ στους γονείς μου, οι οποίοι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Όλο αυτό το πράγμα με είχε φρικάρει και είχα κάποια ξεσπάσματα γιατί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Μετά αποφάσισα ότι θα το "πολεμήσω", όπως "πολεμάω" τα πάντα... Έκλαιγα, φοβήθηκα και κρύφτηκα έντρομη στην αγκαλιά του Φώτη για μερικά βράδια. Με καθησύχασε και μετά καθησύχασα κι εγώ τον εαυτό μου» είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.

«Είμαι εpωτευμένη με τον Φώτη και χαίρομαι όταν μπορώ και περνάω χρόνο μαζί του και ας "σκοτωνόμαστε". Οι διαφωνίες μας, όπως όλα τα ζευγάρια, έχουν σχέση με τα παιδιά. Ο Φώτης είναι πιο αυστηρός. Το ακούν περισσότερο. Εμένα με έχουν... γραμμένη!» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.