Breaking News

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για την απόσυρση του σποτ της ΓΓΠΠ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι αποσύρει, λόγω αντιδράσεων, το σποτ με τον Χρήστο Λούλη, το οποίο παρουσίασε στα πλαίσια της νέας ενημερωτικής καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές».

«Προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σeξισμό. Επειδή η εντύπωση αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε. Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο ηθοποιός δήλωσε στην ΕΡΤ: «Δεν το θεωρώ σeξιστικό. Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά καλώς αποσύρθηκε από τη στιγμή που πέρασε άλλο μήνυμα και όχι το επιδιωκόμενο...».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Βλέπω μία περίεργη αντιστασιακή τάση στην κοινωνία λες και ο ιός είναι επιβαλλόμενος από τους μασόνους κλπ... Νιώθω ηλίθιος που κάθισα κλεισμένος στο σπίτι μου και ξαφνικά κάποιοι μου λένε πως όλη αυτή η περίοδος ήταν τζάμπα».

Δείτε το βίντεο.