Breaking News

Ρ. Θρασκιά: «Με βοήθησε πολύ ο Κανάκης - Με σταμάτησαν από την τηλεόραση ενώ ήμουν στο μαιευτήριο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ράνια Θρασκιά κάθισε στον καναπέ του Dot και μίλησε - μεταξύ άλλων - για τη ζωή της ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και το διαζύγιο της, ενώ εξομολογήθηκε για την καριέρα της στην τηλεόραση:

«Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο. Όταν ήμουν 19 χρονών ξεκίνησα και παρουσίαζα δελτία ειδήσεων σε ένα Δωδεκανησιακό κανάλι. Άλλαξα τρία Δωδεκανησιακά κανάλια.

Μετά γύρισα στη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα έκανα για ένα εξάμηνο μεταπτυχιακό στην Ισπανία. Τον πρώτο μήνα βρήκα δουλειά στο TV Μακεδονία. Τότε είχα πει "Αν βρω δουλειά στην τηλεόραση θα μείνω, διαφορετικά θα συνεχίσω τον ακαδημαϊκό μου δρόμο".

Όταν ήμουν στο Mega (συμπαρουσιάστρια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον "Όμορφο κόσμο το πρωί") μου ζητήθηκε να αλλάξω, να γίνω πιο εξωστρεφής, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσα να το κάνω. Γι' αυτό και μετά τα τρία χρόνια του πρωινού στο Mega τόλμησα να πάω και να πω ότι θα φύγω. Παραιτήθηκα χωρίς να έχω άλλη πρόταση. Οι ανάγκες μου άλλαξαν κατεύθυνση. Είχα αρχίσει να ασχολούμαι πάλι με την ψυχολογία.

Μπορεί και να ήμουν η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια του Alter. Εκείνη την περίοδο με συμβούλευε ο Αντώνης Κανάκης, με τον οποίο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Όταν έφτασε η πρόταση του Alter, μου είπε να ζητήσω συγκεκριμένα χρήματα. Ο Κανάκης μου έδωσε αυτοπεποίθηση και πολύ συγκεκριμένες συμβουλές, ενώ μου συνέστησε και έναν δικηγόρο. Οπότε, μπήκα πιο επαγγελματικά να το κάνω, μέχρι τότε ήμουν πιο συναισθηματική.

Με σταμάτησαν από την τηλεόραση, δεν ξέρω αν είχα την τόλμη να σταματήσω μόνη μου. Υπήρξε ένα συμβόλαιο με το Alter, το οποίο ακυρώθηκε, ενώ εγώ ήμουν στο μαιευτήριο. Συνέβη πριν κλείσει το Alter, όταν ακόμα ήταν κραταιό το κανάλι. Επέλεξα να μην ακολουθήσω τη δικαστική οδό, αλλά να ασχοληθώ με το μεγάλωμα του παιδιού μου...».

Δείτε όσα είπε η Ράνια Θρασκιά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.