Breaking News

Απόψε στο Vice Specials: «Έλληνες σε Ευρωπαϊκή Καραντίνα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απόψε, Δευτέρα 11 Μαΐου, στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα (μετά το "Ενώπιος Ενωπίω"), το ελληνικό γραφείο του VICE παρουσιάζει στον ANT1 το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Έλληνες σε Ευρωπαϊκή Καραντίνα». Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το VICE ζήτησε από Έλληνες της Ευρώπης να μας μεταφέρουν τη δική τους πραγματικότητα, καθώς και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στη χώρα όπου ζουν, λόγω της πανδημίας.

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους, πώς λειτουργούν σε σχέση με τη δουλειά τους, αλλά και πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος στα μέτρα που έχουν ληφθεί στην πόλη τους; Επίσης, ποιες είναι οι δυσκολίες (οικονομικές, κοινωνικές, υγειονομικές) που αντιμετωπίζουν στη χώρα όπου ζουν και κυρίως, έχουν όλοι δωρεάν πρόσβαση στο σύστημα υγείας ή όχι;

Τέλος, μας αφηγήθηκαν ποιο γεγονός θα θυμούνται για πάντα λόγω αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που βίωσαν εξαιτίας του ιού και των περιοριστικών μέτρων.

Χώρες-πόλεις που θα επισκεφθούμε διαδικτυακά: Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), Ισπανία (Βαρκελώνη, Αλκούεσκαρ), Γαλλία (Σερζύ,  Νανσύ), Ολλανδία (Άμστερνταμ), Γερμανία (Βερολίνο), Βέλγιο (Βρυξέλλες), Φινλανδία (Ελσίνκι), Σουηδία (Στοκχόλμη), Αυστρία (Ίνσμπρουκ), Ιταλία (Μιλάνο), Ιρλανδία (Μπέλφαστ).

Παραγωγοί: Νιόβη Αναζίκου, Μαριλύ Ανδριοπούλου, Κατερίνα Βασιλείου, Ελίζα Μπενβενίστε
Μοντέζ: Μαρία Κουνάβη
Γραφικά: Αλεξία Μπαράκου»