Breaking News

Α. Μανθόπουλος: «Όλοι κάνουμε λάθος επιλογές... Το έμαθα το μάθημά μου» - Η συγγένεια με Μανουσάκη-Ε. Παππά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, αλλά και τις επιλογές και δικαστικές διαμάχες στο παρελθόν μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος έχει συγγενική σχέση με τον σκηνοθέτη της σειράς του Open. Ο ηθοποιός είπε - μεταξύ άλλων - στην Ειρήνη Αρβανίτη:

«Πάντα ο ξάδελφος μου ήταν δίπλα μου. O Μανούσος Μανουσάκης είναι ο... μεγάλος μου ξάδελφος, και είναι... 12 χρόνια μικρότερος μου. Οι μητέρες μας είναι αδελφές. Η Ειρήνη Παππά είναι θεία μας και η Τατιάνα Παπαμόσχου είναι ξαδέλφη μου από το σόι του πατέρα μου.

Εμφανίστηκα σε κάποια επεισόδια στο "Κόκκινο Ποτάμι". Ήθελα πολύ να λάβω μέρος γιατί είναι μια εξέχουσα σειρά.

Έζησα τα πάντα στο χώρο... Όλη αυτή η εμπειρία ζωής με ωρίμασε σαν άνθρωπο, σαν ηθοποιό και σαν καλλιτέχνη. Αλλά καλύτερα να τα είχα αποφύγει όλα αυτά τα δεινά, που συνέβησαν, για τα οποία δεν έχω καμία σχέση, όμως υπέστην τις συνέπειες και τις επαγγελματικές και τις ψυχολογικές. Τώρα βρίσκομαι σε μια άλλη περίοδο της ζωής μου, πάρα πολύ δημιουργική και έχω τρία υπέροχα παιδιά... Είμαι τόσο ευτυχισμένος που έχω τα παιδιά μου...

Μια περίοδο, που δεν ήμουν ενεργός στην ηθοποιία, ήταν από προσωπική επιλογή γιατί ήθελα να έχω τον πλήρη χρόνο να είμαι κοντά στα παιδιά σε δύσκολες ώρες.

Να μετανιώσω τι; Ότι είμαι ηθοποιός και υπήρξε η προβολή ή τα αποτελέσματα, που κάποιοι προσπαθούσαν να μιλήσουν άσχημα για μένα; Εντάξει, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής, τα αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και δικαστήρια. Λογικό είναι κι απ' τη δυστυχία και απ' την ευτυχία μου να προσπαθούν να βγάλουν χρήματα.

Δεν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο... Τώρα, να έχω κάνει κάποιες λάθος επιλογές... Εντάξει, όλοι κάνουμε λάθος επιλογές όταν έχουμε και λάθος προσλαμβάνουσες... Δεν ήταν ακριβώς ο αγγελικός κόσμος της οικογένειας μου η κοινωνία και το έμαθα το μάθημα μου... σας ευχαριστώ πάρα πολύ...

Όταν δραστηριοποιήθηκα σαν επιχειρηματίας σε ξενοδοχείο στη Ρουμανία "έβγαλα δισεκατομμύρια", μπήκα μέσα...».