Breaking News

Δ. Παππά: «Έκλαιγα όταν ανακοίνωσα ότι αποχωρώ από τις 8 Λέξεις» - Το... κανονικό χαστούκι του Γκλέτσου σε σκηνή τους (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γεωργίου στο «Τατουάζ», αλλά και τη σειρά «8 Λέξεις» - από την οποία θα αποχωρήσει, όπως ανακοίνωσε -, μίλησε η Δανάη Παππά στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα». Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός δήλωσε:

«Στο "Τατουάζ" η έντονη δημοσιότητα με φόβισε. Όταν σε μια τέτοια ηλικία σου δίνεται τόση δημοσιότητα, πάει να πει ότι υπάρχουν και άτομα που σε έχουν σαν πρότυπο. Εγώ έπρεπε μέσα απ' αυτό να ωριμάσω ώστε και οι δικές μου επιλογές, σαν Δανάη, να είναι αντάξιες, ώστε να γίνω ένα σωστό πρότυπο.

Ο Ανδρέας Γεωργίου με ανακάλυψε σαν χορεύτρια. Όταν μου έστειλε μήνυμα σκέφτηκα "Κάτι δεν πάει καλά εδώ".

Μου είπε να πάω στην Κύπρο για να κάνω δοκιμαστικό, τέσσερις σκηνές. Κάναμε τις δύο και μου είπε "Ωραία, δε θέλω να δω άλλο". Σκέφτηκα "Έχασα τη δουλειά, αλλά είχα μία ευκαιρία να δείξω κάτι". 

Μετά που μπήκαμε στο αυτοκίνητο μου είπε "Σε θέλουμε, πρέπει να μιλήσουμε για τα οικονομικά και τις μέρες των γυρισμάτων".

Η πρώτη σκηνή που έκανα ήταν με τον Απόστολο Γκλέτσο... Μου είπε "Εμείς δε θα κάνουμε ψεύτικα το χαστούκι". Το έφαγα κανονικά το χαστούκι!

Με τον Ανδρέα Γεωργίου δε θα συνεχίσουμε μαζί, ήταν η τελευταία μου χρονιά στις "8 Λέξεις". Μπορεί φέτος να κάνω ένα διάλειμμα από την Κύπρο, αλλά του χρόνου δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Οι πτήσεις είναι κουραστικές, δύο κάθε εβδομάδα είναι ένα μικρό βάσανο... 

Το συζήτησα με τον Ανδρέα γιατί το σκεφτόμουν καιρό, από την αρχή της σειράς.  Κάναμε μία πολύ ωραία κουβέντα "κλεισίματος". Δηλαδή, χωρίζουν οι δρόμοι μας, αλλά θα σκέφτεται ο ένας τον άλλον.  Όταν του ανακοίνωσα την απόφαση έκλαιγα...

Όσοι παρακολουθούν την πλοκή του σίριαλ "8 Λέξεις", είναι αναμενόμενος ο τρόπος που θα αποχωρήσω...».

Υπενθυμίζεται ότι τα νέα επεισόδια της σειράς «8 Λέξεις» θα τα δούμε στον ΣΚΑΪ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.