Breaking News

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Κάποιοι νομίζουν ότι έχω χωρίσει - Eρωτεύτηκα τον άντρα μου από τη φωνή του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Κάποιοι νομίζουν ότι έχω χωρίσει», είπε, μεταξύ άλλων, η Κάρμεν Ρουγγέρη στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ», για τον 51ετή γάμο της με τον πρωταγωνιστή της όπερας Ανδρέα Κουλουμπή. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ:

«Μ' αρέσει πάρα πολύ το σπίτι γιατί εκεί δημιουργώ. Ο άνδρας μου είναι πιο σπιτόγατος, δεν πηγαίνει πουθενά, μόνο τη δουλειά του και τίποτα άλλο. Ακόμα και όταν ταξίδευε στο εξωτερικό να τραγουδήσει, στην Αμερική, δεν πήγαινε ποτέ να δει τα αξιοθέατα. 

Εγώ θέλω να δω και τα αξιοθέατα... Με τον άντρα μου δεν έχω πάει ποτέ μαζί του έξω, πολλοί νομίζουν ότι έχω χωρίσει κιόλας. Αλλά πρέπει να είσαι υποχωρητικός, δηλαδή αν αγαπάς έναν άνθρωπο, το δέχεσαι. Κάποιοι δεν το δέχονται... Ο καθένας πρέπει να έχει την ελευθερία του για να είναι ευτυχισμένος. Όταν δεν ήθελε να πάμε σινεμά, πήγαινα με τη φίλη μου και τελείωνε η υπόθεση...

Πάμε τώρα στα 52 χρόνια γάμου. Τον Ανδρέα τον θαυμάζω πάρα πολύ. Έχει υπέροχη φωνή, βελούδινη. Το έχω ξαναπεί, τον είχα εpωτευτεί από τη φωνή του χωρίς να τον έχω γνωρίσει. Πέρα απ' αυτό, είναι και ένας πολύ καλός οικογενειάρχης και πατέρας. Υποχωρεί και δεν μαλώνουμε ποτέ. Χαιρόμαστε ο ένας για τη χαρά του άλλου...».