Breaking News

Alpha: «Παγώνει» το πρότζεκτ με τη Βάσω Λασκαράκη; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες, απαντώντας στα δημοσιεύματα, που τη θέλουν να αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή στον Alpha, η Βάσω Λασκαράκη είχε δηλώσει: «Έχουν γίνει μόνο κάποιες συζητήσεις με τον Alpha, δε θέλω να πω κάτι. Ό,τι είναι να γίνει, θα φανεί μέσα σε 1 - 2 μέρες...».

Σύμφωνα το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η εξέλιξη είναι ανατρεπτική, καθώς το πρότζεκτ φαίνεται ότι έχει «παγώσει». Συγκεκριμένα, ο συνεργάτης της «Φωλιάς των Κου Κου» είπε:

«Έχουμε τηλεοπτική ανατροπή, διότι οι πληροφοριοδότες μου, μου λένε ότι το πρότζεκτ αυτό, δηλαδή η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, έχει "παγώσει". Τι έχει συμβεί, λοιπόν και τι έχει αλλάξει σε όλο αυτό;

Μίλησα με άνθρωπο, που ξέρει τα πράγματα από μέσα, ο οποίος μου είπε ότι επανεξετάζεται γενικότερα η περίπτωση της Βάσως Λασκαράκη, διότι, από τη στιγμή που έκλεισαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και υπάρχει η Ελεονώρα Μελέτη, όπως και η Αντελίνα Βαρθακούρη, έχουν μαζευτεί πολλές γυναίκες. Συγκεκριμένα το "κολλάω" με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιατί ουσιαστικά αυτές οι δύο εκπομπές θα είχαν περίπου το ίδιο αντικείμενο, δηλαδή γυναικείες ψυχαγωγικές εκπομπές. Πόσο διαφορετικές να ήταν;

Επίσης, ο Alpha θέλει να βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά του. Δηλαδή, οικονομικά τι τον συμφέρει να κάνει; Τον εξυπηρετεί να κάνει μία εκπομπή με τη Βάσω Λασκαράκη που στοιχίζει τόσο ή του είναι πιο χρήσιμη η Βάσω Λασκαράκη σε ένα σίριαλ; Γιατί εννοείται ότι θα κάνει και σίριαλ του χρόνου.

Η Βάσω είχε πρόταση και για εκπομπή και για σίριαλ. Μήπως είναι πιο χρήσιμη σε σίριαλ και όχι σε εκπομπή; 

Προς το παρόν το συγκεκριμένο concept έχει "παγώσει" γενικότερα. Δηλαδή, δεν είναι ότι δεν θέλουν τη Βάσω και θα βάλουν κάποια άλλη παρουσιάστρια στη θέση της... Έχει "παγώσει" γενικότερα το να κάνουν μια ακόμα ψυχαγωγική εκπομπή...».