Breaking News

Ο χαζομπαμπάς Θανάσης Πατριαρχέας δεν χορταίνει την κόρη του: «Η χαρά είναι μικρή λέξη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου είναι ευτυχισμένοι γονείς από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και καλωσόρισαν στη ζωή την κορούλα τους...

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα»  είπε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και στον Γρηγόρη Μπάκα, που τον συνάντησε:

«Έχω ένα μόνιμο χαμόγελο τιμής, χαράς και ευθύνης. Κάθε μέρα, αλλά ιδιαίτερα σήμερα το πρωί, δεν μπορούσα να φύγω από πάνω της. Την ξύπνησα λίγο νωρίτερα και τη γέμιζα φιλιά. Η χαρά είναι μικρή λέξη. Σίγουρα όλοι οι γονείς το ίδιο λένε, αλλά πρέπει να το πω κι εγώ κι ας γίνω γραφικός.

Η γυναίκα μου έχασε 35 κιλά μέσα σε δύο μήνες γιατί από ένα σημείο και μετά άρχισε να τρέχει 10 χιλιόμετρα τη μέρα!

Όλες οι γυναίκες είναι ηρωίδες. Αυτό το κατάλαβα στην αίθουσα τοκετού. Την είχα ψηλά τη γυναίκα μου, αλλά μετά από αυτό έγινε κορώνα στο κεφάλι μου.

Η κορούλα μου γεννήθηκε 21 Ιανουαρίου. Ήταν μια περίοδος που είχα σχεδόν κάθε μέρα δεκάωρα γυρίσματα και έξι φορές την εβδομάδα παράσταση. Δεν προλάβαινα να τη χαρώ και ξαφνικά ήρθε η πανδημία. Κακό για όλους μας. Σε εμένα έκανε καλό σε δύο πράγματα: χάρηκα τη γυναίκα μου και το παιδί μου, αλλά και τους γονείς μου. Για καλή μου τύχη, είχα πάει στο χωριό και με έπιασε εκεί η πανδημία. Μείναμε δύο μήνες. Το χωριό μου έχει πέντε μόνιμους κατοίκους. Είχαμε τον κήπο μας και τρώγαμε τα δικά μας λαχανικά. Τι να σας πω... Ευτυχία».