Breaking News

Αποχωρεί από τον Alpha η Βάσω Λασκαράκη; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Περίπου δύο εβδομάδες πριν ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε αποκαλύψει ότι «παγώνει» το πρότζεκτ στον Alpha με τη Βάσω Λασκαράκη....

«Η Βάσω είχε πρόταση και για εκπομπή και για σίριαλ. Μήπως είναι πιο χρήσιμη σε σίριαλ και όχι σε εκπομπή;» είχε τονίσει τότε ο συνεργάτης της «Φωλιάς των Κου Κου».

Οι εξελίξεις, όπως φαίνεται, είναι ανατρεπτικές καθώς - σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο - όχι μόνο ναυάγησαν οι συζητήσεις σχετικά με την καθημερινή εκπομπή που θα παρουσίαζε, αλλά η ηθοποιός δεν θα συμμετέχει την επόμενη σεζόν και σε καμία σειρά του Alpha, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός καναλιού μετά από πολλά χρόνια.

Ο Alpha αποφάσισε να κάνει μόνο ένα σίριαλ την επόμενη σεζόν από τα τρία καινούργια που εξέταζε. Το καθημερινό σίριαλ θα είναι δραματικό. Οι γυναικείοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι έχουν καλυφθεί, ανάμεσά τους δεν είναι η Βάσω Λασκαράκη.

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε από το 2014 έως το 2019 στο «Σόι σου», το οποίο σταμάτησε, παρά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Την τρέχουσα σεζόν, που ολοκληρώνεται, πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Έρωτας μετά», το οποίο θα ρίξει τίτλους τέλους το βράδυ της Τετάρτης (17/6).

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η Βάσω Λασκαράκη είχε βολιδοσκοπηθεί για εκπομπή και από τον ΣΚΑΪ και ίσως αρχίσει νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.