Breaking News

Ben Affleck - Matt Damon: Τίμησαν με τα παιδιά τους ένα από τα θύματα της αστυνομικής βίας (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παράλληλα με τις ταραχές σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ για το θάνατο του Αφροαμερικανού George Floyd, διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες και για άλλα θύματα αστυνομικής βίας, όπως για τη Breonna Taylor.

Ο Matt Damon και ο Ben Affleck τίμησαν την Παρασκευή τη Breonna Taylor από το Λούισβιλ του Κεντάκι.

Σε ένα προσωρινό μνημείο στον τόπο καταγωγής της, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί άφησαν λουλούδια, φορώντας μάσκες. Την Παρασκευή η Breonna Taylor θα έκλεινε τα 27 της χρόνια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Matt Damon ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του Luciana Bozan Barroso και δύο από τις κόρες τους, τη 13χρονη Isabella και την 11χρονη Gia, ενώ μαζί τους ήταν και ένας συγγενής τους.

Ο Ben Affleck είχε μαζί του τα δύο από τρία παιδιά του, τη 14χρονη Violet και τον 8χρονο Samuel, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner.

Η Breonna Taylor, που ήταν μέλος της αμερικανικής ΕΜΑΚ και δούλευε σε δυο τοπικά νοσοκομεία, πυροβολήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι της. Η αστυνομία έκανε έφοδο τη νύχτα στα πλαίσια έρευνας για ναρκωτικά, ψάχνοντας, όμως, άλλον ύποπτο και όχι την ίδια ή τον σύντροφό της. Ο σύντροφός της θεώρησε ότι πρόκειται για διαρρήκτη, πυροβόλησε και η αστυνομία άνοιξε πυρ. Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι ο πραγματικός ύποπτος είχε συλληφθεί την προηγούμενη μέρα.

Τις τελευταίες ημέρες πολλοί είναι οι επώνυμοι στις ΗΠΑ που διαμαρτύρονται για το θάνατο του George Floyd και γενικότερα για τα θύματα αστυνομικής βίας.