Breaking News

Διονύσης Σχοινάς: «Η ληστεία στο σπίτι μας ήταν το πιο δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Διονύσης Σχοινάς ήταν καλεσμένος στο After Dark, όπου - μεταξύ άλλων - μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν μαζί με την Καίτη Γαρμπή τον περασμένο Ιανουάριο, όταν έγινε ληστεία στο σπίτι τους, στα βόρεια προάστια... Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε:

«Τα τελευταία 5 χρόνια έχει γίνει σκηνικό. "Έφυγε" πριν πέντε χρόνια ο αδελφός μου και μου έφυγε το κεφάλι. Τον Αύγουστο του 2019 "έφυγε" ο μπαμπάς μου και τον περασμένο Ιανουάριο έγινε αυτό το σκηνικό με το σπίτι που μπήκαν μέσα.

Το σκηνικό ήταν... Hollywood τελείως. Το σκέφτεσαι ότι μπορεί να σου τύχει αυτό το πράγμα, αλλά ποτέ δεν περιμένεις ότι μπορεί να σου τύχει πραγματικά. Εκείνες τις μέρες δεν μίλησα γιατί ήταν πάρα πολύ δύσκολο ψυχολογικά να το κάνω. Να βγω και να πω τι; 

Ήταν ένα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας γιατί 12 λεπτά κράτησε. Το "παλτό" το έφαγε η Καίτη στην αρχή, γιατί μπήκε μες στο σπίτι και με το που πήγε να κλείσει η γκαραζόπορτα μπήκαν τέσσερα άτομα με τα όπλα. Της είπαν "ανέβασέ μας πάνω", όπου ήμασταν ο Δημήτρης κι εγώ. Εγώ ήμουν ξύπνιος και ο Δημήτρης κοιμόταν, αλλά ξύπνησε γιατί άκουσε τη φασαρία.

Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου. Μας έδεσαν, μας έκαναν και με χτύπησαν λίγο για να με φοβερίσουν. Αλλά σε όλη αυτή τη φάση μας σεβάστηκαν κιόλας... Θα μπορούσαν να έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα. Ένιωσα ότι μας σεβάστηκαν...

Η Καίτη τους μίλησε πολύ ωραία. Όταν έφευγαν τους είπε "Παιδιά να είστε καλά, για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να έχετε ανάγκη". Ο Δημήτρης το έβλεπε και ήταν και τα 12 λεπτά με το κεφάλι του συνέχεια κάτω...».

Δείτε όσα είπε στο Θέμη Γεωργαντά.