Breaking News

ELIF: Επεισόδια 601 - 602 - 603, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 8/6/20 - Επεισόδιο 601: O Ερκούτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα για να ζητήσει μια χάρη και εκείνη ξαφνιάζεται. Καθώς μιλάνε τους ακούει η Αρζού. Τώρα ξέρει πως η Γκόντζα θυμάται τα πάντα. Ο Γιουσούφ συμπεριφέρεται φιλικά στη Λεϊλά αν και εκείνη είναι τρελά εpωτευμένη μαζί του. Ο Γιουσούφ της κρατάει το χέρι και της λέει πως θα είναι δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί. Ο Ονούρ έρχεται να δει τη Λεϊλά κρατώντας λουλούδια και τη βλέπει μαζί με τον Γιουσούφ. Πιστεύει πως έχουν σχέση και όταν φεύγει ο Γιουσούφ, ο Ονούρ λέει στην Λεϊλά πως τελειώσανε. Η κοπέλα προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά εκείνος δεν ακούει κουβέντα. Η Λεϊλά του λέει πως είναι σκλάβος των προκαταλήψεων του και εκείνος της απαντάει πως εκείνη είναι σκλάβα στο παρελθόν.

Η Αρζού καταλαβαίνει πια πως η Γκόντζα έχει κάποιο σχέδιο. Η Ελίφ βλέπει τους γονείς της φίλης της Τζεϊντά να έρχονται να την πάρουν από το σχολείο και νιώθει περίεργα. Νοσταλγεί έναν πατέρα στη ζωή της. Η Αρζού κάθεται ανήσυχη και κλειδωμένη στο δωμάτιό της. Όταν έρχεται ο Ουμίτ, ανοίγει την πόρτα της αφού πρώτα τη διαβεβαιώνει πως είναι μόνος του. Η Αρζού του λέει πως η Γκόντζα παίζει μαζί τους καθώς ξέρει πως θυμάται τα πάντα. Ο Ουμίτ ξαφνιάζεται από τα λόγια της και δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι το ξέρει από καιρό. Λέει στην Αρζού πως υπερβάλλει αλλά εκείνη είναι σίγουρη πως η Γκόντζα θέλει το κακό της. Όταν η Γκόντζα της φέρνει τα χάπια της, η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η μητέρα της Λεϊλά και του Ονούρ δεν έχουν ιδέα για τον καυγά του ζευγαριού. Η Λεϊλά αναπολεί τη στιγμή που ο Γιουσούφ της έπιασε το χέρι. Δεν μπορεί να σταματήσει να τον σκέφτεται. Ο Μουράτ εξακολουθεί να δουλεύει ως κούριερ αλλά φαίνεται πως μεταφέρει κάτι παράνομο. Ο πατέρας της Αϊλά τον χρησιμοποιεί για τις βρώμικες δουλειές του. Η Αϊλά διαισθάνεται κάτι και ρωτάει τον πατέρα της αλλά εκείνος το αρνείται. Ο Μουράτ δεν έχει ιδέα για το τι μεταφέρει. Η Σιταρέ επιστρέφει στον Ερκούτ το πακέτο, που της είχε δώσει για να τοποθετήσει στο αυτοκίνητο του Σελίμ και του ζητάει να την αφήσει ήσυχη. Ο Ερκούτ της λέει πως δεν θα είναι εύκολο. Η Σιταρέ του λέει πως δεν βλέπει πια τον Σελίμ. Εκείνη τη στιγμή όμως της τηλεφωνά ο Σελίμ αλλά η κοπέλα δεν απαντάει...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 601, 3ος Κύκλος)

Τρίτη 9/6/20 - Επεισόδιο 602: Η Σιταρέ είναι έξω από την εταιρία του Ερκούτ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Σελίμ. Κανονίζουν να συναντηθούν στην παραλία. Η Σιταρέ παίρνει ταξί και ο Ερκούτ την ακολουθεί. Ο Σελίμ αναρωτιέται πως ζει η Σιταρέ τώρα. Η Λεϊλά κάνει πρόβα το φόρεμα των αρραβώνων της και είναι πολύ απαιτητική απέναντι στη Μελέκ. Η μητέρα του Ονούρ πηγαίνει στη μητέρα της Λεϊλά και της λέει πως το ζευγάρι χώρισε. Η μητέρα της Λεϊλά της λέει πως δεν έχει ιδέα και γίνεται έξαλλη με την κόρη της. Όταν η Λεϊλά επιστρέφει σπίτι, η μητέρα της τη ρωτάει τι συμβαίνει. Αν δεν είναι πια αρραβωνιασμένη με τον Ονούρ, για ποιο λόγο πηγαίνει και κάνει πρόβα το φόρεμα των αρραβώνων στη Μελέκ.  Η Λεϊλά της απαντάει πως το φόρεμα θα το φορέσει στους αρραβώνες της αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα πρέπει να αρραβωνιαστεί τον Ονούρ.

Η μητέρα της Λεϊλά δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει από την κόρη της. Ο Μουράτ παραδίδει τρία ύποπτα πακέτα σε μια αποθήκη, σε έναν επικίνδυνο άντρα. Ο Μουράτ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και όταν ο άντρας του ζητάει τα διαμάντια, που λείπουν δεν ξέρει τι να πει. Η Αρζού ακούει την Γκόντζα να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο για το μωρό της Αρζού και να προσπαθεί να βρει τρόπο να το ξεφορτωθεί. Η Ζεϊνέπ λαμβάνει μια αφίσα από το μαγαζί που δούλευε η Σιταρέ και γίνεται έξαλλη. Τσακώνεται άσχημα με τον Σελίμ και του λέει πως δεν την ενδιαφέρει τι δουλειά κάνει η Σιταρέ αλλά το γεγονός ότι ο Σελίμ είπε ψέματα στην ίδια και σε όλη την οικογένεια.  Ο Σελίμ προσπαθεί να καταλάβει ποιος έστειλε την αφίσα και υποψιάζεται την ίδια τη Σιταρέ.

Ο Μουράτ βρίσκεται δεμένος σε μια καρέκλα και ο άντρας, που το έκανε, καλεί τον πατέρα της Αϊλά για τα διαμάντια. Του λέει πως κάποια από τα διαμάντια, που έπρεπε να παραλάβει λείπουν και πιστεύει πως τα έκλεψε ο κούριερ. Ο Λατίφ, ο πατέρας της Αϊλά του λέει να στείλει πίσω τον Μουράρ για να τον ανακρίνει.  Όταν ο άντρας κλείνει το τηλέφωνο, αποδεικνύεται πως ο ίδιος έχει πάρει τα διαμάντια και ο Μουράτ κατηγορείται άδικα. Ο Μουράτ όμως βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση γιατί κανείς δεν έχει καταλάβει το σχέδιο του άντρα. Ο Μουράτ αφήνεται ελεύθερος και επιστρέφει σπίτι του και η Αϊλά καταλαβαίνει πως κάτι του συμβαίνει. Η μητέρα της Λεϊλά είναι έξαλλη με την κόρη της επειδή έχει κάνει πολλά έξοδα για τον αρραβώνα της με τον Ονούρ. Η Αρζού έχει εφιάλτες σχετικά με το μωρό, που περιμένει. Αποφασίζει να κάνει κάτι για την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της Γκόντζα...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 602, 3ος Κύκλος)

Τετάρτη 10/6/20 - Επεισόδιο 603: Η Ελίφ και η Ιντζί βρίσκουν την αφίσα της Σιταρέ αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν αν είναι αυτή ή όχι και τη δείχνουν στη Μελέκ. Η Μελέκ όμως καταλαβαίνει όπως και ο Γιουσούφ με την Αλιγιέ. Ο Σελίμ προσπαθεί να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη δεν αισθάνεται καλύτερα. Ο Σελίμ έρχεται αντιμέτωπος με όλη την οικογένεια και προσπαθεί να εξηγήσει την κατάσταση με τη Σιταρέ.  Η Αλιγιέ θεωρεί πως κάποιος είναι μπλεγμένος σε αυτή την υπόθεση και η Μελέκ ανησυχεί πως κάποιος θέλει με κάποιο τρόπο να τους κάνει κακό.  Η Γκόντζα φέρνει στο σπίτι μια παράξενη γυναίκα η οποία της ετοιμάζει ένα ποτό, που αν το πιει η Αρζού θα χάσει το μωρό. Η Αρζού τα ακούει όλα. Την επόμενη μέρα η Γκόντζα πηγαίνει στην Αρζού το πρωινό της όμως η Αρζού έχει κρύψει μαξιλάρια κάτω από τα σκεπάσματα και η Γκόντζα πιστεύει πως κοιμάται.

Η Αρζού έχει βγει έξω και συναντάει έναν άντρα. Του δείχνει τη φωτογραφία της Γκόντζα για να την απαγάγει. Η Γκόντζα πηγαίνει ξανά στο δωμάτιο της Αρζού και αυτή τη φορά καταλαβαίνει πως στο κρεββάτι είναι μόνο τα μαξιλάρια. Η περιέργειά της μεγαλώνει και βγαίνει έξω. Οι άντρες που έχει προσλάβει η Αρζού την απάγουν.  Η Λεϊλά μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου όταν βεβαιώνεται πως λείπουν όλοι. Πηγαίνει στο δωμάτιο του Γιουσούφ αλλά εκείνη την ώρα επιστρέφουν η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ. Η Λεϊλά κρύβεται και στη συνέχεια το σκάει αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα αλλά κανείς δεν υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Η Λεϊλά συναντάει τον Γιουσούφ με την Ελίφ και την Ιντζί. Δεν καταλαβαίνουν γιατί είναι τόσο βιαστική και εκείνη τους λέει πως ξέχασε το πορτοφόλι σπίτι της.

Η Αϊλά ενημερώνεται πως ο Μουράτ είναι στο νοσοκομείο. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Αϊλά επιστρέφουν με τον Μουράτ σπίτι. Ο Μουράτ έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού.  Όταν τους εξηγεί τι συνέβη η Αϊλά είναι σίγουρη πως πίσω από όλα αυτά κρύβεται ο πατέρας της.  Φεύγει λέγοντας πως πάει να πάρει τα φάρμακα του Μουράτ. Η οικογένεια Εμίρογλου κατηγορεί τον Σελίμ για τα ψέματα, που τους είπε σχετικά με τη Σιταρέ και εκείνος φεύγει από το σπίτι. Νιώθει λυπημένος και θυμωμένος ταυτόχρονα. Οι άντρες, που απήγαγαν την Γκόντζα επικοινωνούν με την Αρζού για να πάρουν νέες εντολές. Εκείνη τους ζητάει να την τρομοκρατήσουν μέχρι να τους καλέσει ξανά...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 603, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ