Breaking News

ELIF: Επεισόδια 604 - 605, 3ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 11/6/20 - Επεισόδιο 604: Ο Ουμίτ αναρωτιέται που είναι η Γκόντζα και η Αρζού του απαντάει πως δεν την ενδιαφέρει. Οι υποψίες του Ουμίτ αυξάνονται. Άλλωστε η Αρζού ήταν αυτή, που στην αρχή, ήθελε να παραμείνει στο σπίτι η Γκόντζα και τώρα δείχνει αδιαφορία. Η Λεϊλά λαμβάνει λουλούδια από τον Ονούρ με μια κάρτα στην οποία ζητάει συγνώμη. Ο άντρας πηγαίνει έξω από το σπίτι της και με έναν ρομαντικό τρόπο της κάνει πάλι πρόταση γάμου. Η Αϊλά μιλάει με τον πατέρα της και εκείνος της λέει πως είναι σίγουρος ότι ο Μουράτ είναι κλέφτης και πως όταν γεννηθεί το μωρό δεν θα της επιτρέψει να ξαναδεί τον Μουράτ.

Ο Ονούρ απολογείται στη Λεϊλά για τη συμπεριφορά του, έκανε λάθος και δεν υπάρχει τίποτα κακό στη φιλία της με τον Γιουσούφ. Μάλιστα της προτείνει να καλέσουν τον Γιουσούφ στους αρραβώνες τους. Επίσης της δείχνει και φωτογραφίες από το σπίτι, που σκοπεύει να αγοράσουν για να ζήσουν. Η καρδιά της Λεϊλά, μετά από όλα αυτά, μαλακώνει και δέχεται την πρότασή του. Ο Ονούρ της λέει πως την αγαπάει αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ένας από τους άντρες του Λατίφ, του λέει πως έμαθε ότι ο Ιντρίς, πρόκειται να πουλήσει διαμάντια, ίσης αξίας με αυτά που κλάπηκαν. Ο Λατίφ καταλαβαίνει πως αυτός έκλεψε τα διαμάντια και γίνεται έξαλλος. Η Λεϊλά λέει στη μητέρα της πως ο Ονούρ άλλαξε γνώ,η για τον γάμο και η μητέρα της χαίρεται αλλά πλέον πρέπει να βρουν νέο μέρος για να κάνουν τους αρραβώνες γιατί το προηγούμενο το ακύρωσε.

Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι και συναντάει τον Γιουσούφ. Αν και η οικογένεια είναι ακόμα θυμωμένη μαζί του, ανησυχούν για εκείνον. Ο Σελίμ το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί και το πρωί φεύγει νωρίς. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ πιστεύουν πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Σελίμ συναντάει τη Σιταρέ και την κατηγορεί πως εκείνη έστειλε την αφίσα στο σπίτι του. Πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο η Σιταρά τον τιμωρεί επειδή την έδιωξε από το σπίτι. Η Σιταρέ του λέει πως κάνει μεγάλο λάθος αλλά ο Σελίμ δεν την πιστεύει και φεύγει. Η Σιταρέ καταλαβαίνει πως πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται ο Ερκούτ.

Ο Ουμίτ εξακολουθεί να ανησυχεί για την Γκόντζα. Η Αρζού του λέει πως εκείνη δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνισή της. Ο Ουμίτ μένει σκεφτικός. Δεν καταλαβαίνει γιατί η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην την νοιάζει καθόλου η ιστορία αυτή. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως εκείνος και η Γκόντζα ευθύνονται για τις μέρες, που πέρασε στη φυλακή. Η Λεϊλά πηγαίνει στο σπίτι της Μελέκ να πάρει το φόρεμα της. Το φόρεμα της όμως είναι σκισμένο και η Λεϊλά κάνει φασαρία μπροστά σε όλη την οικογένεια και κατηγορεί τη Μελέκ, η οποία νιώθει απαίσια. Δεν καταλαβαίνει πως καταστράφηκε το φόρεμα.

Η Λεϊλά κατηγορεί την Ιντζί επειδή όποτε πήγαινε στο σπίτι να κάνει πρόβα, η μικρούλα την υποδυόταν. Η Ιντζί ορκίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα και η Λεϊλά φεύγει έξαλλη. Όταν απομακρύνεται από το σπίτι έχει ένα ειρωνικό χαμόγελο αφού σκοπεύει να πει σε όλη τη γειτονιά τι συνέβη ώστε η Μελέκ να μην έχει δουλειά… Στο επόμενο επεισόδιο (605) η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ αν χάλασε το φόρεμα της Λεϊλά και το κopιτσάκι το αρνείται. Η οικογένεια πιστεύει πως τα παιδιά λένε την αλήθεια αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό, που συνέβη. Η Λεϊλά πηγαίνει σπίτι της και λέει στη μητέρα της πως η Ιντζί κατέστρεψε το φόρεμά της. Στη συνέχεια πηγαίνει για ψώνια. Η μητέρα της και μια φίλη της καταλαβαίνουν πως η Λεϊλά πρέπει να έκανε μεγάλη φασαρία στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου. Έτσι αποφασίζουν να τους κάνουν μια επίσκεψη...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 604, 3ος Κύκλος)

Παρασκευή 12/6/20 - Επεισόδιο 605: Η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ αν χάλασε το φόρεμα της Λεϊλά και το κopιτσάκι το αρνείται. Η οικογένεια πιστεύει πως τα παιδιά λένε την αλήθεια αλλά κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό, που συνέβη. Η Λεϊλά πηγαίνει σπίτι της και λέει στη μητέρα της πως η Ιντζί κατέστρεψε το φόρεμά της. Στη συνέχεια πηγαίνει για ψώνια. Η μητέρα της και μια φίλη της καταλαβαίνουν πως η Λεϊλά πρέπει να έκανε μεγάλη φασαρία στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου. Έτσι αποφασίζουν να τους κάνουν μια επίσκεψη. Η Ιντζί θέλει να πάει στο σπίτι της Λεϊλά και να της πει πως δεν της χάλασε το φόρεμα αλλά η Ζεϊνέπ την εμποδίζει. Η Μελέκ ζητάει από τη μικρούλα να ηρεμήσει γιατί όλοι πιστεύουν στην αθωότητά της.

Η Μελέκ είναι αποφασισμένη μέχρι το επόμενο πρωί να έχει ετοιμάσει το φόρεμα της Λεϊλά. Η μητέρα της Λεϊλά και μια φίλη της πηγαίνουν στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και απολογούνται για τη συμπεριφορά της Λεϊλά. Η μία κουβέντα οδηγεί στην άλλη και η Αλιγιέ τους προσφέρει τον κήπο τους για να κάνουν τη γιορτή για τους αρραβώνες. Η Μελέκ επίσης τους υπόσχεται μέχρι το πρωί να έχει φτιάξει και το φόρεμα της Λεϊλά. Όταν οι δύο γυναίκες επιστρέφουν σπίτι λένε τα νέα στη Λεϊλά κ αι εκείνη γίνεται έξαλλη. Η μητέρα της όμως τη βάζει στη θέση της και της λέει πως οι αρραβώνες δεν θα αναβληθούν ξανά και θα γίνουν στον κήπο του σπιτιού του Γιουσούφ. Η Μελέκ δουλεύει όλο το βράδυ σκληρά για να ετοιμάσει το φόρεμα της Λεϊλά.

Ο Γιουσούφ και η Μελέκ συζητάνε για το περιστατικό, που τους αναστάτωσε. Το πρωί η Μελέκ τηλεφωνεί στην Φεβζιγιέ, τη μητέρα της Λεϊλά και της λέει πως το φόρεμα είναι έτοιμο. Η Φεβζιγιέ χαίρεται πολύ. Αρχίζουν να ετοιμάζουν τον κήπο για τους αρραβώνες. Ο Ονούρ και η Λεϊλά φτάνουν. Η Λεϊλά φοράει το φόρεμα, που της ετοίμασε η Μελέκ. Η Σιταρέ πηγαίνει στην εταιρία του Ερκούτ και τον ρωτάει για τις προθέσεις του ενώ καταγράφει τη συνομιλία τους. Η Ζεϊνέπ δεν έχει συγχωρήσει ακόμα τον Σελίμ. Δεν μπορεί να ανεχθεί το γεγονός πως της είπε ψέματα. Ο Σελίμ προσπαθεί να την πλησιάσει αλλά εκείνη τον κρατάει σε απόσταση...

Προβολή: STAR (Επεισόδιο 605, 3ος Κύκλος)

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ