Breaking News

Επέτειος γάμου για τον Σ. Τζώρτζογλου: «Στην καραντίνα πήγαινα κάθε μέρα έξω από μία εκκλησία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επέτειος γάμου για τον Στράτο Τζώρτζογλου, ο οποίος ένα χρόνο πριν, στις 8 Ιουνίου του 2019, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα, στο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο Happy Day, όπου μίλησε για το γάμο τους και τη ζωή τους, με την ευτυχία να είναι έκδηλη στο πρόσωπό του.

«Την ημέρα του γάμου κοινώνησα το πρωί... Κοινώνησε και η Σοφία, είμαστε μαζί σ' αυτό, έχουμε το γέροντα μας, ο οποίος μας συμβουλεύει σε πολλά πράγματα» τόνισε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και εξομολογήθηκε: «Στην καραντίνα κοινώνησα. Πήγαινα κάθε μέρα έξω από μία εκκλησία στην Αττική, στο παραθυράκι. Ήμουν μόνος μου. Έβγαζα τις προσευχές της ημέρας, αλλά ήμουν απ' έξω, δεν μου επιτρεπόταν να μπω. Είχαν ανοίξει οι ιερείς ένα παραθυράκι και άκουγα τη λειτουργία. Ήμουν μόνος μου και ήταν πάρα πολύ κατανυκτικά... Ήταν από τις πιο δυνατές γιορτές Πάσχα που έκανα. Έντονες ήταν και οι γιορτές στο Άγιο Όρος, όπου έχω πάει πολλές φορές. Είχα μεταφέρει και τον Σταυρό τη Μεγάλη Παρασκευή. Έχω επισκεφτεί όλα τα μοναστήρια».

Στη συνέχεια εξήγησε για την εκκλησία, που πήγαινε τις μέρες της καραντίνας: «Ήμουν πολλές μέρες απ' έξω και στην πορεία έγινα φίλος με τον ιερέα. Δεν τον ήξερα. Πήγαινα κάθε μέρα και περίμενα και κάποια στιγμή άνοιξε το παραθυράκι».

«Ο γιος μου, ο Αλκιβιάδης, είναι στην Αμερική, δεν έχει βγει στιγμή από το σπίτι. Μένει στη Νέα Υόρκη, προσέχει και έχει αντιμετωπίσει πολύ ψύχραιμα το θέμα του κορονοϊού» είπε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.