Breaking News

Φασουλής: Το ποτό, η πόκα και η εξομολόγηση για τον πατέρα του... «Όταν πέθανε συνέβη κάτι πολύ άσχημο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σταμάτης Φασουλής φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο «The 2Night Show» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τη ζωή του και το θέατρο, αλλά και το «Just The 2 Of Us», στο οποίο συμμετέχει ως κριτής και που τον έσωσε από την κατάθλιψη της καραντίνας, όπως τόνισε.

«Για δεκαπέντε χρόνια έπαιζα πάρα πολύ χαρτιά. Έπαιζα πόκα κάθε μέρα, αλλά αυτό στα μακρινά χρόνια επί "δεινοσαύρων εποχή". Σταμάτησα χωρίς λόγο, όπως σταμάτησα και το ποτό. Για δέκα χρόνια έπινα πάρα πολύ και σταμάτησα χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να το προσπαθήσω» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής.

Επίσης, συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε τον πατέρα του, εκφράζοντας το μεγάλο του παράπονο για τη σχέση τους.

Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πρόσφατη δήλωσή του, όπου εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων: «Ο πατέρας μου στο σπίτι δεν με έβλεπε, ήμουν αόρατος. Δεν με υποτιμούσε ο πατέρας μου, μου έκανε ό,τι χειρότερο, δεν υπήρχα, με είχε εξαφανίσει...».

«Δεν ξέρω γιατί το είπα, δεν το είχα ομολογήσει ποτέ... Ο πατέρας μου ήθελε να με δει καπετάνιο, ο θείος μου ήταν ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ. Δεν του είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, του το είπε η μητέρα μου. Αργότερα ερχόταν κάθε μέρα να με δει και με καμάρωνε, αλλά σαν να ήταν εν γνώσει του ότι είχε κάνει τη σκ@τ@δουλειά...» απάντησε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου συνέβη κάτι πολύ άσχημο... Το μπαλκόνι των γονιών μου έβλεπε στο θέατρο "Σμαρούλα". Όταν πέθανε το μεσημέρι, μετά είχα δύο παραστάσεις και η μητέρα μου με άκουγε να παίζω και να γελάω από το μπαλκόνι, ενώ ο πατέρας μου ήταν νεκρός. Τότε έπαιξα μηχανικά και τα γέλια ήταν ίδια και σκέφτηκα "δεν αξίζει το θέατρο". Αν η τεχνική υπερέχει του ψυχισμού κάτι σάπιο υπάρχει... κάτι δεν πάει καλά. Εγώ είχα πένθος και από κάτω γελούσαν σαν τρελοί, όπως κάθε βράδυ...».

Δείτε τη συνέντευξη.