Breaking News

Φλορίντα Πετρουτσέλι: H γέννηση του γιου της και η αγωνία που βίωσε εν μέσω καραντίνας (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς τον περασμένο μήνα η Ελληνοϊταλίδα παρουσιάστρια  και ο Άρης Γούτος καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, που είναι αγοράκι. Το ζευγάρι έχει και μία κορούλα, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2018, ανήμερα των γενεθλίων του Άρη Γούτου.

Το βράδυ της Πέμπτης, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε στο «The 2Night Show» για το πώς βίωσε τη γέννηση του γιου της, εν μέσω  καραντίνας.

Επίσης, εξέφρασε την ανησυχία που πέρασε, λόγω του κορονοϊού, αλλά και την αγωνία που βίωσε για τη μητέρα και τα αδέλφια της, που ζουν στην Ιταλία.

«Η μαμά μου είναι Ελληνίδα, από τη Σπάρτη. Ο μπαμπάς ήταν Ιταλός. Τα αδέρφια μου μιλάνε ελληνικά» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Η μητέρα μου πέρασε δύσκολα στην Ιταλία, γιατί ήταν μόνη της και επηρεάστηκε ψυχολογικά. Τώρα είναι καλύτερα, γιατί βγήκε έξω. Έχει πολλούς φίλους. Όταν δεν έχεις σύντροφο, αναγκάζεσαι να φέρνεις πολύ πιο κοντά σου τους φίλους σου. Οπότε γίνεσαι πολύ κοινωνικός και αυτό κάνει η μητέρα μου» επισήμανε η παρουσιάστρια.

Τον περασμένο Μάρτιο η Φλορίντα είχε δηλώσει: «Η αδερφή μου έχει εγκλωβιστεί σε άλλη πόλη, στη Μπολόνια, όπου πηγαίνει στο πανεπιστήμιο. Το πανεπιστήμιο έκλεισε τώρα και δεν μπορεί να επιστρέψει στην οικογένεια λόγω απαγόρευσης των μετακινήσεων. Έχει πρόβλημα με τα βασικά τρόφιμα, γιατί εξαφανίζονται αμέσως από τα ράφια  Μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα. Οι άνθρωποι δεν ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο...».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ευτυχία και την πληρότητα που νιώθει στο πλευρό του συζύγου της, ενώ μίλησε και για τα καινούργια της τηλεοπτικά σχέδια.