Breaking News

Κ. Μονογυιού: «Στη Βουλή πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω - Πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία - μεταξύ άλλων - τοποθετήθηκε για το κλείσιμο και τα βαριά πρόστιμα των καταστημάτων στη Μύκονο.

Η γοητευτική πολιτικός εξήγησε γιατί έγινε αντικείμενο αρνητικών και χλευαστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ομιλία της στη Βουλή, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει, δηλώνοντας πληγωμένη με τα όσα ειπώθηκαν για εκείνη. Συγκεκριμένα, είπε στον παρουσιαστή:

«Στη Βουλή πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω. Είχα κάνει προετοιμασία, αλλά αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν "Γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν;". Δεν είχα ερωτηθεί και δεν μου είχε ξανατύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω.

Οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος δεν το ήξεραν και ίσως να μην το έχουν συναντήσει, αλλά πολλά παιδιά στην Ελλάδα γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίνε αυτά, έτσι γεννηθήκαμε...

Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ό,τι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία. Μου έστειλαν πολλά παιδιά με δυσλεξία, όπως και σύλλογοι, μηνύματα στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα και ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία...».

«Για μένα η πολιτική είναι προσφορά και όχι επάγγελμα» τόνισε νωρίτερα η βουλευτής, η οποία εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί στο άμεσο μέλλον, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

«Ένα παιδί θα με ολοκληρώσει σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα, αλλά καμιά φορά ο Θεός μπορεί να μη σου δώσει αυτό που ζητάς γιατί, ίσως, να είναι καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.