Breaking News

Η συγκίνηση του Π. Δήμα για την απώλεια της γυναίκας του: «Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο χρόνια πριν είχε φύγει από τη ζωή η σύζυγος του Πύρρου Δήμα, η Αναστασία, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον χρυσό Ολυμπιονίκη και τα 4 παιδιά τους.

Ο Πύρρος Δήμας άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Προσωπικά» και την Έλενα Κατρίτση, περιγράφοντας μια ζωή γεμάτη θριάμβους, επιτυχίες, αποθέωση, αλλά και αγωνίες, απογοητεύσεις και μεγάλες απώλειες.

Μεταξύ άλλων, είπε συγκινημένος για την απώλεια της γυναίκας του: «Όλα αυτά που περάσαμε με τα παιδιά, τα περάσαμε μαζί, σαν μια γροθιά κι έτσι έχουμε μείνει. Μέρα παρά μέρα, έχουμε συνάντηση στο Skype. Βλεπόμαστε και τα λέμε, όπως θα ήταν μια οικογένεια στο ίδιο σπίτι. Κι ας είμαστε μακριά... Η Αναστασία ήταν τόσο δυνατή, έδινε δύναμη σε όλους μας... Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές... Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου... Μας στήριζε όλους...».

Επίσης, θυμήθηκε με συγκίνηση και τον πατέρα του, Βίκτωρα, που τον στήριζε σε κάθε του απόφαση: «Ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έστελνε το γραμματάκι του κάθε μήνα, τη σοκολάτα του, γλυκά, καραμέλες… Είχα αγώνα στην Κορυτσά; Ερχόταν και προσπαθούσε να βρει το καλύτερο κρέας, την καλύτερη μπριζόλα. Να φάει το παιδί που κάνει πρωταθλητισμό... Στα όνειρά μου ήταν πάντα δίπλα μου...».

Δείτε τα βίντεο.