Breaking News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν είμαι διάδοχος της Ελένης - Είμαι στον Alpha επειδή διάλεξα με την καρδιά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, στην πρώτη συνέντευξη μετά τη μεταγραφή της στο κανάλι:

«Διάδοχος (της Ελένης Μενεγάκη) δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες, οι εκπομπές ανήκουν στους ανθρώπους που μας βλέπουν, μας αγαπούν και μας αγκαλιάζουν με τον καιρό. Οπότε δεν είμαι διάδοχος κανενός. Αναλαμβάνω ένα καινούργιο πρότζεκτ επειδή κάποιοι άνθρωποι με εμπιστεύτηκαν, δεν αντικαθιστώ κανέναν.

Δεν με έχει τρομάξει καθόλου που λένε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη γιατί κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός. Η κυρία Μενεγάκη δεν είναι η κυρία Μενεγάκη είναι η Ελένη. Αυτό το ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε, έχω μεγαλώσει μαζί της και έχω περάσει τηλεοπτικές στιγμές μαζί της. Είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τηλεόρασης, με φανταστική διάρκεια και φανταστική πορεία. Κανείς δεν παίρνει την θέση της.

Είμαι και πρωινός και μεσημεριανός τύπος. Πολύ βραδινός δεν είμαι... Δεν γνωρίζω ακόμα ώρες, αλλά θα είναι ψυχαγωγία σίγουρα και θα έχει να κάνει πολύ με τη γυναίκα. Εννοείται ψάχνουμε πρόσωπα για την εκπομπή. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι για να καλύψουν μία εκπομπή και να γίνουν μέρος της.

Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, πολύ διαφορετικές είναι η αλήθεια και είναι πάρα πολύ τιμητικό. Μου άρεσαν πάρα πολύ όλα, αλλά ακολούθησα το συναίσθημά μου. Είμαι στον Alpha επειδή διάλεξα με την καρδιά μου.

Έφυγα από το GNTM για να είμαι στον Alpha... Θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος του GNTM για μένα... Θα το βλέπω στην τηλεόραση...».

Δείτε όσα είπε στην Τίνα Μεσσαροπούλου.