Breaking News

Wizard's Way: «Μαγικές» διακοπές στο θεματικό σπίτι του Harry Potter (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Μαγικές» στιγμές προσφέρει ένα απίστευτο νέο Airbnb με θέμα τον Harry Potter, το οποίο βρίσκεται 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το θεματικό πάρκο Universal Orlando Resort στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το Airbnb θα είναι διαθέσιμο για ενοικίαση το επόμενο διάστημα, μόλις χαλαρώσουν περαιτέρω τα μέτρα στις ΗΠΑ, που τέθηκαν σε εφαρμογή λόγω κορονοϊού.

Το «Wizard's Way» είναι μία μονοκατοικία, με υπνοδωμάτια με μυστικές πόρτες, που θα εντυπωσιάσει τους θαυμαστές των βιβλίων της J. K. Rowling και των ταινιών της Warner Bros.

Αναπτύχθηκε από την εταιρεία Loma Homes, η οποία δημιούργησε, επίσης, ένα σπίτι σε κοντινή απόσταση με θέμα το Star Wars.

«Χρειάστηκαν περίπου δύο μήνες από την αγορά του σπιτιού στις αρχές Απριλίου για να ολοκληρωθούν οι ανακαινίσεις στα τέλη Μαΐου» είπε ο Jeff Brown, διευθύνων σύμβουλος της Loma Homes.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, με τις τιμές να ξεκινούν από περίπου 405 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Το κατάλυμα θα λάβει κρατήσεις για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Βρίσκεται μέσα σε ένα συγκρότημα θέρετρων που ονομάζεται Champion's Gate. Οι κοινόχρηστες παροχές περιλαμβάνουν - μεταξύ άλλων - υδάτινο πάρκο, γυμναστήριο, αίθουσα θεάτρου, αίθουσα παιχνιδιών, μπαρ, γήπεδο beach volley και δύο γήπεδα γκολφ.