Breaking News

Kylie Jenner: Στιγμιότυπα από τη σeξι φωτογράφιση στο περιοδικό Vogue (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο νέα στιγμιότυπα από τη φωτογράφισή της στο περιοδικό Vogue Τσεχοσλοβακίας μοιράστηκε η Kylie Jenner με τους followers της στο Instagram.

Στις φωτογραφίες η 22χρονη ποζάρει, φορώντας ένα μίνι μπλε φόρεμα του οίκου Balmain, με τις αναρτήσεις της να κερδίζουν εκατομμύρια likes μέσα σε λίγες ώρες. Νωρίτερα είχε ανεβάσει δύο τρυφερές φωτογραφίες με τη 2χρονη κόρη της Stormi.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από την ίδια μέσω του iPhone της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Kylie και η Stormi απολαμβάνουν ένα οικογενειακό ταξίδι στο Ουαϊόμινγκ των ΗΠΑ, όπου μένουν στο 14 εκατομμυρίων δολαρίων ράντσο της Kim Kardashian  και του Kanye West. Μαζί τους είναι ένα ακόμη μέλος της διάσημης οικογένειας, η Kourtney Kardashian με τα παιδιά της.

Να σημειωθεί ότι η Kylie Jenner και ο ράπερ Travis Scott είχαν σχέση από τον Απρίλιο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2019. Την 1η Φεβρουαρίου 2018 καλωσόρισαν στη ζωή τη μικρή Stormi. Τώρα συγκατοικούν ως φίλοι για χάρη της μικρής, αναφέρει η Daily Mail. Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επανασύνδεση.





Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Μαΐου, το Forbes απέκλεισε την 22χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματία από τη λίστα των δισεκατομμυριούχων, κατηγορώντας την οικογένειά της ότι διόγκωσε την αξία της επιχείρησης καλλυντικών της. Το οικονομικό περιοδικό τόνισε ότι η οικογένεια προσπάθησε να παρουσιάσει το νεότερο μέλος της περισσότερο πλούσιο από όσο είναι.

«Μπορώ να ονομάσω μια λίστα με 100 πράγματα πιο σημαντικά από το να καθορίσω πόσα χρήματα έχω» είχε απαντήσει, μέσω Twitter, η Kylie Jenner.