Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 77 (17-6-2020) - Τελικός (Β' Μέρος) - Μεγάλος νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη δοκιμασία του τελικού την είχαμε δει στο προηγούμενο επεισόδιο... Το MasterChef 4 έριξε αυλαία μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 Ιουνίου, με το δεύτερο μέρος του τελικού, στον οποίο αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, που ήταν οι δύο μονομάχοι του μεγάλου τελικού, έβαλαν τις ποδιές και τα δυνατά τους, έτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να κατακτήσουν την πολυπόθητη νίκη.

Οι δύο καλύτεροι μάγειρες κατάφεραν, μετά από δεκάδες δοκιμασίες και σχεδόν 5 μήνες, να ανταπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του μαγειρικού διαγωνισμού και να φτάσουν εκεί, που από την αρχή είχαν θέσει ως προσωπικό στόχο: στον μεγάλο τελικό του MasterChef 4!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν με χαμόγελο τους δύο φιναλίστ για την τελική, μαγειρική μάχη. Για ακόμα μια σεζόν, οι τρεις διακεκριμένοι chef είχαν την τιμή να παρουσιάσουν και να ζήσουν μια πολύ δυνατή στιγμή, παρέα με τους φιναλίστ αλλά και τον κόσμο, που παρακολούθησε όλον αυτό τον καιρό το MasterChef 4 από το σπίτι.

Το άγχος είχε «χτυπήσει κόκκινο» και οι δύο φιναλίστ, Σταύρος και Σταυρής, κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα μενού τεσσάρων πιάτων και τα έδωσαν όλα στην κουζίνα για μία τελευταία φορά. Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, οι κριτές δοκίμασαν και αξιολόγησαν τα πιάτα τους.

Λίγο μετά τις 23:00 ακολούθησε η ζωντανή μετάδοση, όπου ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των δοκιμασιών.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης επικράτησε τόσο στην πρώτη δοκιμασία, που είδαμε το βράδυ της Τρίτης, όσο και στη δεύτερη δοκιμασία της Τετάρτης.

Η αθροιστική βαθμολογία και από τις δύο δοκιμασίες ήταν: Σταύρος Βαρθαλίτης (54/60) • Σταυρής Γεωργίου (43/60).

O Σταύρος Βαρθαλίτης κέρδισε τον τίτλο του MasterChef 4 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

• MasterChef 4: Ο Βαρθαλίτης μοιράζεται το έπαθλο... «50-50» - Σταυρής: «Περήφανος που έφτασα στον τελικό»

Δείτε  στο βίντεο το επεισόδιο 77 (τελικός).