Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 76 (16-6-2020) - Τελικός (Α' Μέρος)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου πέρασαν στον τελικό του MasterChef 4, με τη Μαρία Μπέη και τον Τζον Ρεάνο να αποχωρούν στον ημιτελικό...

Το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου προβλήθηκε στο Star το πρώτο μέρος του τελικού, η στιγμή που όλοι οι επίδοξοι MasterChef ονειρεύονται.

Με τις ποδιές του τελικού, οι δύο φιναλίστ, φίλοι και συγκάτοικοι εντός παιχνιδιού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, μπήκαν στην κουζίνα του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού.

Προσαρμόζοντας τις δυνατότητές τους σε νέα δεδομένα, ρίχτηκαν στη «μάχη» του πρώτου μέρους του τελικού, έχοντας να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες συνθήκες, που έθεσαν και φέτος οι 3 κριτές, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε στους δύο φιναλίστ:

«Στον σημερινό τελικό δύο είναι τα ζητούμενα Θέλουμε ένα πιάτο, το οποίο, για εσάς, να είναι το απόλυτο 10άρι και ένα signature dish, το οποίο θα βάλετε στο μενού των εστιατορίων που θα αναλάβετε φεύγοντας από εδώ».

Το 2ο μέρος του τελικού θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης, όπου θα δούμε νέα μαγειρική αναμέτρηση, θα μάθουμε το αποτέλεσμα των δοκιμασιών και θα ανακοινωθεί σε ζωντανή μετάδοση ο μεγάλος νικητής.

Δείτε το  επεισόδιο 76 (Α' Μέρος Τελικού).