Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 75 (15-6-2020) - Πέρασαν στον τελικό ο Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιουνίου προβλήθηκε στο Star ο ημιτελικός του MasterChef 4, στον οποίο είχαν προκριθεί ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Σταυρής Γεωργίου, η Μαρία Μπέη και ο Τζον Ρεάνο.

Μετά τις αποχωρήσεις του Γιώργου Λασκαρίδη και του Δημήτρη Μπέλλου, μια μεγάλη μέρα ξημέρωσε για την τετράδα του MasterChef 4, τη Μαρία, τον Σταυρή, τον Τζoν και τον Σταύρο. Η πιο σημαντική ημέρα, αυτή των ημιτελικών, ξεκίνησε...

Από τη μία πλευρά, τρεις πολυδιάστατοι μάγειρες, ο Σταύρος, ο Τζoν και ο Σταυρής, δεμένοι με μια ισχυρή φιλία, και από την άλλη η Μαρία, μια πολύ δυναμική μαγείρισσα, με σημαντική εξέλιξη εντός του διαγωνισμού, πάλεψαν για να φτάσουν πιο κοντά στο όνειρό τους. Οι πολύ απαιτητικές δοκιμασίες ανέδειξαν τους δύο φιναλίστ.

Με ένα Τεστ Δημιουργικότητας, στο οποίο χρειάστηκε να εμφανίσουν όλους τους κρυμμένους μαγειρικούς άσσους, ο Σταύρος, ο Τζον, η Μαρία και ο Σταυρής μαγείρεψαν για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Οι κριτές θεώρησαν ότι το καλύτερο πιάτο ήταν του Σταυρή Γεωργίου, ο οποίος ήταν ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό. Ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Τζον Ρεάνο, καθώς κρίθηκε ότι οι συμπαίκτες του παρουσίασαν καλύτερα πιάτα. Οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα.

Στην επόμενη δοκιμασία αγωνίστηκαν η Μαρία Μπέη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος επικράτησε και είναι ο δεύτερος φιναλίστ του τελικού.

Αξιόλογη ήταν η πορεία στον διαγωνισμό της Μαρίας, η οποία αισθάνεται νικήτρια, δηλώνοντας: «Ήταν ό,τι καλύτερο έχω ζήσει στη ζωή μου».

Οπότε, στον τελικό του MasterChef 4 θα τεθούν αντιμέτωποι ο Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, διεκδικώντας τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Δείτε το επεισόδιο 75 (ημιτελικός).