Breaking News

MasterChef 4: Επεισόδιο 74 (10-6-2020) - Αποχώρησαν Γιώργος Λασκαρίδης, Δημήτρης Μπέλλος - Οι αλλαγές και η τελική τετράδα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 4 είχαν αποχωρήσει η Μάρλεν Γρυντάκη και ο Διονύσης Πρώιος.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 10 Ιουνίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε σχετικά με τις αλλαγές λόγω κορονοϊού:

«Όσοι έχετε παρακολουθήσει το MasterChef ξέρετε ότι όταν φτάναμε σε αυτό το σημείο βγαίναμε εκτός πλατό και γίνονταν δοκιμασίες σε εξωτερικούς χώρους, είχαμε καλεσμένους βραβευμένους σεφ, ενώ κάναμε και ταξίδια στο εξωτερικό. Φέτος, όπως ήδη γνωρίζετε λόγω της εξάπλωσης του ιού σε παγκόσμια κλίμακα, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πιο σωστό οι επόμενες δοκιμασίες να γίνουν στο πλατό. Οπότε, λόγω των συνθηκών, οι δοκιμασίες θα συνεχίσουν και θα τελειώσουν στην κουζίνα του MasterChef».

Ακολούθησε ένα από τα πιο σημαντικά  Mystery Box, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος πέρασε απευθείας στην τελική τετράδα.

Οι κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος) θεώρησαν ότι τη χειρότερη προσπάθεια είχε ο Γιώργος Λασκαρίδης, ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το MasterChef 4, καθώς είχε επιστρέψει τον περασμένο Απρίλιο με τη διαδικασία της δεύτερης ευκαιρίας.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου, οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες (ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν στον εξώστη) έδωσαν μάχη στην κουζίνα σε ένα πιάτο αντιγραφής «χταπόδι με πουρέ κουνουπίδι και καραμέλα σκόρδου».

Τη χαμηλότερη βαθμολογία σημείωσε ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ολοκλήρωσε το μαγειρικό ταξίδι του στον διαγωνισμό του Star.

Στην τελική τετράδα πέρασαν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Σταυρής Γεωργίου, η Μαρία Μπέη και ο Τζον Ρεάνο.

Δείτε στα βίντεο τις δύο αποχωρήσεις. Ολόκληρο το επεισόδιο 74 στο 3ο βίντεο.