Breaking News

Ο Γ. Τσιμιτσέλης μίλησε για το χωρισμό του με τη Β. Λασκαράκη - Η ερώτηση της κόρης του για το διαζύγιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του βρίσκεται ο  Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μίλησε στο «The 2Night Show» για τα επαγγελματικά του σχέδια και τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού.

Μεταξύ άλλων - όπως θα δείτε από το 6ο λεπτό στο βίντεο που ακολουθεί -, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο χωρισμό του από τη Βάσω Λασκαράκη και την κόρη τους, Εύα. Συγκεκριμένα είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι κι εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός, αλλά το τι συμβαίνει μετά το χωρισμό.

Μετά το χωρισμό το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.

Το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, όπου είτε η γυναίκα είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω απ' όλα. Πήραμε από ειδικούς κάποιες συμβουλές, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας που να σου λέει τι να κάνεις.

Κάποια στιγμή ήρθα σε αμηχανία όταν η κόρη μου, μου είχε πει μια ατάκα "Μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι". Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε... "Πού το έχει ακούσει; Πού το είδε;". Μου έκανε εντύπωση, αλλά τα παιδιά έτσι κι αλλιώς σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

Δείτε τη συνέντευξη.