Breaking News

Μαρία Μαρκέζη: «Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου είναι ότι έκανα την Κιάρα και σταμάτησα τα ναρκωτικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Κιάρα Μαρκέζη - η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου - είχε αποχωρήσει τον περασμένο Μάρτιο από το «My Style Rocks 3», το οποίο έχει ανασταλεί λόγω κορονοϊού και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει τον Σεπτέμβριο.

Η Κιάρα και η μητέρα της, Μαρία Μαρκέζη, φιλοξενήθηκαν στο Dot, όπου παραχώρησαν μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη. Οι δυο τους μίλησαν για τη σχέση τους με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Κιάρας και το «My Style Rocks», ενώ έκαναν και αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

«Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο. Δεν μου αρέσει ο γάμος. Δεν ονειρευόμουν από μικρή να παντρευτώ, όπως κάνει τώρα η κόρη μου. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω παιδί. Μέναμε μαζί, αλλά δεν θέλαμε και οι δύο το γάμο... Την Κιάρα τη μεγάλωσα μόνη μου. 'Όταν χωρίσαμε και έφυγε από το σπίτι η Κιάρα ήταν 1,5 έτους. Λόγω του διάσημου παππού της, ήθελα από μικρή να ξέρει την αλήθεια... Τότε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ισχυρός. Εν μέρει τα χάρηκα όσα συνέβαιναν τότε στην οικογένεια... Η Κιάρα δέχτηκε bullyίng στο σχολείο για τον παππού της» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μαρκέζη.

«Όταν πήγα στο δημόσιο σχολείο ήταν δύσκολα.  Τα παιδιά της Β' Γυμνασίου μιλούσαν για πολιτικά» σχολίασε η Κιάρα.

«Κάποια στιγμή δεν είχα λεφτά να δώσω στην Κιάρα ούτε για το κυλικείο του σχολείου. Είχα βοήθεια οικονομική από την οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Μετά, όμως, που "πάγωσαν" οι λογαριασμοί της οικογένειας, έπρεπε να στηριχθώ στις δικές μου δυνάμεις. Αλλά μας βοηθούσε και ο πατέρας της κόρης μου» πρόσθεσε η μητέρα της, η οποία στη συνέχεiα εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Εκείνη την περίοδο είχα αρχίσει να ασχολούμαι και με τη φωτογραφία στο χώρο της μόδας. Είχα και ένα ατύχημα στη Μύκονο, πριν 12 χρόνια. Σε ένα πάρτυ του Λάκη Γαβαλά έπεσα από την ταράτσα. Χτύπησα στο πόδι μου, τη λάμα την έβγαλα πέρυσι. Είναι μεγάλη η τομή...

Έφτασα πάτο και έφτιαξα τη ζωή μου από την αρχή... Τα δύο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου είναι ότι έκανα ένα παιδί και πως σταμάτησα τα ναρκωτικά.

Ήμουν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά. Πήγα για βοήθεια σε κάτι ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης. Με πήγε ο Βασίλης Ζούλιας. Πιο πολύ πήγα για να του κάνω τη χάρη γιατί με πίεζε. 

Τελικά έμεινα και παραμένω στην ομάδα έξι χρόνια. Βοηθήθηκα πολύ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα και με μοναξιά, χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου. Ξαφνικά είχαν εξαφανιστεί όλοι...».

«Θαυμάζω στη μητέρα μου το πόσο δυνατή είναι, μετά από όλα όσα έχει περάσει» τόνισε η Κιάρα, η οποία μίλησε και για το «My Style Rocks».

Δείτε όσα είπαν στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο.