Breaking News

ΣΚΑΪ: Οι συμφωνίες και οι εκκρεμότητες ενόψει της νέας σεζόν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα κανάλια δρομολογούν σταδιακά το στήσιμο του προγράμματος της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, ανάμεσά τους και ο ΣΚΑΪ, όπου παραμένουν ανοιχτές δύο εκκρεμότητες: ο Γιώργος Λιάγκας και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», τα ραντεβού των υπευθύνων του καναλιού με τους δύο δημοσιογράφους και παρουσιαστές έχουν «παγώσει», χωρίς να υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη.

Ωστόσο, όπως ειπώθηκε, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα, ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα, να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και στις δύο περιπτώσεις.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη, καθώς έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ. Πιθανώς τη νέα σεζόν να μετακινηθεί σε άλλη ζώνη, καθώς οι πληροφορίες θέλουν να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή η Κρητικιά παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου... Πάντως η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Επίσης, ο ΣΚΑΙ φέρεται να συμφώνησε με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali, οπότε θα επιστρέψει το Survivor, θα συνεχίσει το «My Style Rocks» (που είχε ανασταλεί λόγω κορονοϊού), ενώ υπάρχει, μέχρι στιγμής, και προφορική συμφωνία για το «The Voice», με τους ίδιους συντελεστές, εκτός της Χριστίνας Μπόμπα.

Δείτε το βίντεο.