Breaking News

MasterChef 4 - Σταυρής: Η συμφωνία με τον Βαρθαλίτη - Ο εκνευρισμός του για τον Ηλία Κιαζόλι (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες, Πέμπτη, ο νικητής του MasterChef 4, Σταύρος Βαρθαλίτης, αποκάλυψε ότι θα μοιραστεί το χρηματικό έπαθλο με τον φιναλίστ και φίλο του Σταυρή Γεωργίου...

Σήμερα ο Σταυρής αποκάλυψε - μεταξύ άλλων - στη «Φωλιά των Κούκου», όπου βρέθηκε καλεσμένος:

«Ήμασταν στο σπίτι πριν να πάμε για την πρώτη δοκιμασία του τελικού και είπαμε "Ό,τι και να γίνει, τα χρήματα μισά μισά"... Δώσαμε χέρι και όταν δίνω χέρι με τον Βαρθαλίτη είναι σαν να δίνω με τον πατέρα μου...».

Επίσης, όπως θα δείτε στο 2ο βίντεο - αναφέρθηκε στον Ηλία Κιαζόλι, μη κρύβοντας τον εκνευρισμό του. Συγκεκριμένα, είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη:

«Όσον αφορά τον συγκεκριμένο, για να μην αναφέρω το όνομά του, εγώ τον είχα διαγράψει πριν καν μπούμε στο παιχνίδι, χωρίς να τον ξέρω. 

Μπαίνοντας στο λεωφορείο να πάμε για τα bootcamp, την πρώτη κιόλας μέρα που είχα έρθει στην Αθήνα, καθόμουν με τον Αντώνη, ένα παιδί που δεν είχε περάσει στο σπίτι. Δούλεψε κι αυτός σε Michelin εστιατόρια, όπως είχα δουλέψει κι εγώ.

Καθόταν δίπλα ο Ηλίας και γύρισε και μου είπε "Εσύ θα πάρεις το MasterChef, έχεις 20 αστέρια Michelin" για να με κοροϊδέψει, χωρίς να του έχω μιλήσει ποτέ. Είδε το αστέρι πάνω στο χέρι μου.

Και ξεκίνησε όλη αυτή η αντιπαράθεση με τον συγκεκριμένο μέσα στο παιχνίδι. Και η διαφορά με τον Ηλία - άντε να πω και το όνομά του, να του δώσω λίγη σημασία και αξία - είναι ότι ποτέ δε θα μπορούσε να φτάσει στον τελικό. Γιατί για να φτάσεις στον τελικό πρέπει πάνω απ' όλα να είσαι άνθρωπος και όχι μάγειρας...».

Δείτε τα βίντεο.