Breaking News

Ματίνα Νικολάου: «Μου ήρθε κατραπακιά... Δεν ήθελα να χωρίσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ματίνα Νικολάου φιλοξενήθηκε στα «Μεσάνυχτα», όπου - μεταξύ άλλων - μίλησε για τον χωρισμό της και τις δυσκολίες του να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. 

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που ήμουν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, γιατί ήρθε ένας χωρισμός με τον πρώην σύζυγο μου, που δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Ήμασταν 4 χρόνια παντρεμένοι. Ήταν πολύ μεγάλο χαστούκι για μένα γιατί δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα χωρίσω. Όχι, εγώ παντρεύτηκα για να μη χωρίσω. Ήταν και το παιδί σε ηλικία περίπου 2,5 χρονών, οπότε μου ήρθε κατραπακιά. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω ψύχραιμα, αλλά δεν ήταν εύκολο...».

«Δεν ήθελα να χωρίσω... δεν πήρα εγώ αυτή την απόφαση και γι' αυτό και μου ήταν δύσκολο, νομίζω. Και για τον πρώην σύζυγό μου ήταν δύσκολο, αλλά για μένα ακόμα περισσότερο, καθώς δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μεγαλώσω ένα παιδί μόνη μου...» πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

Και συνέχισε: «Τελικά όλα γίνονται, αρκεί να έχεις θετική σκέψη... Μ' αυτόν τον άνθρωπο δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί... Κι όμως σήμερα μ' αυτόν τον άνθρωπο είμαστε οικογένεια κι αυτό έχει τη μεγαλύτερη αξία. Δηλαδή η σχέση που έχουμε δημιουργήσει αυτή τη στιγμή, νομίζω είναι εξαιρετική».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο 2ο βίντεο.